Foto-update #76

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

20160723_150437

Alvast een kleine sneak peek van de stapel boeken die hier klaar ligt voor de winactie die momenteel loopt naar aanleiding van mijn 10de blog-verjaardag.

20160727_091629

Dankzij deze leuke washi-tape weten de mensen meteen wie hen een kaartje/briefje heeft gestuurd nog voor ze hun envelop openen.

20160727_115259

Ik had een bijpraat-afspraakje met een vriendin en speelde tegelijkertijd een spelletje met haar kinderen. Op die manier leer ik nog eens wat nieuwe spelletjes kennen. 🙂

20160727_184837

Door dat gekke én vooral wisselvallige weer zou je nog gaan geloven dat de herfst al extreem vroeg gestart is. Ik besloot dan ook om lekkere salades én …

20160728_205637

Frozen Yoghurt (wat smelt die toch snel) te maken om mezelf er aan te herinneren dat het toch wel ECHT nog steeds zomer is.

20160729_125529

Ik had in Antwerpen een lunchdate met Jolien en kon daardoor de persoon achter Daisies on Bookshelves en Met woorden enzo eens in het echt ontmoeten.

20160802_084020

Meet Slimey! Hij houdt in tegenstelling tot ik net wel van nat regenachtig weer én hij vindt het helemaal geweldig om pas gekuiste ramen terug vuil te maken. Vermits hij dat de hele dag door bleef volhouden had hij tegen de avond meteen ook een naam gekregen.

20160802_182703

Samen met twee vriendinnen ging ik een namiddag naar Brussel. We hielden het vrij rustig en gingen enkel bij Marks & Spencer, Primark én uiteraard ook bij Waterstones langs. Ah ja, nu ik eindelijk eens in Brussel ben geraakt kon dat bezoekje natuurlijk niet uitgesteld worden. Jammer genoeg kon ik Harry Potter & the cursed child niet kopen vermits ik die eerder al in pre-order bestelde bij The Book Depository. Momenteel ben ik daar nog steeds op aan het wachten. Ik hoop echt dat ik hem zal hebben tegen dat deze blogpost online komt.

20160802_183005

Ja hoor, de aanhouder wint. Ondertussen heb ik dus twee setjes Twinmarkers van Action gevonden, één set van Boekenvoordeel én twee setjes van Flying Tiger. Die laatste heb ik nog niet kunnen testen. Tot nu toe merkte ik wel op dat die van Boekenvoordeel meer lijken uit te lopen dan de goedkopere variant die ik bij Action kocht. Ik weet niet of ze geschikt gaan zijn om mijn stempelafdrukken in te kleuren. Hopelijk wel.

kringwinkelkoopjes

Vorige week kon ik met mijn schoonzusje mee op Kringloopwinkel-tocht. Ze was immers naar iets op zoek en terwijl ik haar gezelschap hield had ik zelf eigenlijk veel geluk wat vondsten betreft. Zo kocht ik een jurkje dat ik gezien de merknaam waarschijnlijk omdoop tot Jungle-kleedje, een rokje met paarse tinten en het derde deel uit de Partholon-serie van P.C.Cast. De eerste twee had ik al dus nu heb ik de serie volledig. Het nieuwe Lara Adrian boek bestelde ik bij The Book Depository maar het kwam toevallig ook op dezelfde dag aan.

20160805_184753

Nu probeer ik sowieso regelmatig nieuwe recepten uit maar wanneer ik een kookboek mag recenseren gebeurd dit nog wat vaker. Volgende week verschijnt mijn recensie van ‘Het allermakkelijkste kookboek ter wereld’. Ik kan jullie alvast twee zaken verklappen. 1. de titel is héél toepasselijk 2. deze preitaart met parmezaanse kaas was erg lekker. (maar jammer genoeg niet echt fotogeniek gezien de grote hoeveelheid kaas)

19 gedachten over “Foto-update #76”

  1. Ik was er die dag met twee vriendinnen die niet even gek van boeken zijn als ik. Uren rondslenteren was dus niet echt een optie … ik zal dus nog eens moeten teruggaan. 😉

   1. Ik wil gerust mee naar de Waterstones. Dan mag je zeker uren rondslenteren 😉

    Die preitaart ziet er heerlijk uit!

    1. Dat zou ik meteen zien zitten. Al gaan we dan waarschijnlijk niet zo veel kunnen bijpraten als tijdens onze andere afspraakjes. Waarschijnlijk hebben we het dan veel te druk met het verkennen van al die boeken.

  1. Daar moest ik om glimlachen. Als we wat dichter bij elkaar woonden had je eens kunnen komen lunchen, dan had je het meteen kunnen testen. 🙂

  1. Ik heb niet echt gelet op de aangegeven doelgroep-leeftijd maar vermits de focus op het lezen van de klok ligt zullen echt jonge kinderen er waarschijnlijk nog niet veel van snappen. De kinderen waar we het spel mee speelden konden dat ook niet maar ze leken er evengoed van te genieten hoor. 😉

 1. Oh die salade ziet er lekker uit. En de preitaart ook trouwens. Leuk zo’n slimey ja. Wij hebben een kat die graag met haar poten tegen het raam gaat staan en af en toe ook even likt. Heel fijn als je ze net hebt gewassen, ja. Haha

  1. Die dieren hebben waarschijnlijk schrik dat we ons zullen gaan vervelen wanneer ze niet voor wat extra werk zorgen. 😉

 2. Washitape kan zo leuk zijn! Geweldig ook om zo iets tegen te komen. Ik kan trouwens van frozen yoghurt ook net zo genieten. Heerlijk! Smelt inderdaad heel snel.

  1. Gelukkig nemen rolletjes washi-tape minder plek in als boeken. Het begon immers ooit met drie rolletjes en nu … tja, ik ben niet zeker van het exacte aantal maar het zijn er wel degelijk ‘iets’ meer geworden

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.