Blogverjaardag Winactie Part 5

blogverjaardagwinactieDe afgelopen jaren zag ik meerdere blogverjaardagen verschijnen in mijn newsfeed. Automatisch wenste ik die bloggers een dikke proficiat toe maar stilletjes aan begon ik me ook af te vragen hoelang ik zelf al aan het bloggen was. Eind 2015 besloot ik dat toch maar eens een keertje uit te dokteren en dook ik weg in mijn digitaal archief. Een niet al te lange zoektocht (lang leve mijn chronisch georganiseer) later ontdekte ik mijn allereerste blogpost.

Een ontdekking die me toen wel even deed schrikken want 4 augustus 2006 …dat is al wel even geleden. Nu vier ik doorgaans geen blogverjaardagen maar het tienjarig bestaan van Zwartraafje … Tja, een decennium leek me wel een mooie gelegenheid om een winactie te organiseren.

giftbox

Net als bij de Nieuwjaars-actie ben ik van plan om ook dit keer een doos vol boeken en kleine cadeautjes te vullen. De komende weken laat ik af en toe zien wat ik aan dit pakket toevoeg. Niet alles – want kleine verrassingen blijven nu eenmaal leuk.

Hier kan je de eerdere prijzen terugvinden: Part 1, Part 2, Part 3 en Part 4

Ondertussen is het weer tijd geworden om een nieuwe prijs aan het pakket toe te voegen …

20160723_13444620160723_134526

Wil jij graag kans maken op dit prijzenpakket naar aanleiding van het tinnen jubileum van Zwartraafje? Lees dan even hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Laat me in een reactie in 5 woorden weten wat je van Zwartraafje vindt.

Deze reactie is een voorwaarde om te kunnen winnen.

Je kan echter ook extra kansen verkrijgen door me te volgen via Bloglovin (+1), Facebook (+1) of Twitter (+1)

Deze winactie loopt tot eind augustus en is toegankelijk voor mensen die in België en Nederland wonen. De winnaar wordt begin september bekend gemaakt.

6 gedachten over “Blogverjaardag Winactie Part 5”

  1. Wauw, is weer zo ver. Ik doe niet mee, want ik heb al eens een prachtig cadeau bij je gewonnen, dus nu gun ik het iemand ander. Maar Zwartraafje vind ik in vijf woorden: warm, gemoedelijk, een gevoel van thuis. (shit, nu ga ik er overheen), fijne sfeer, eigen en uniek. Ha! Je snapt me 😉

  2. Gefeliciteerd met je 10 jaar bloggen!
    Graag waag ik een kansje voor je tinnen jubileum pakket.
    Eigen creatieve leuke mooie blog
    Volg je op twitter en bloglovin Baseballlover

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.