Aanwinsten juli 2016

aanwinstenBlijkbaar klopte mijn voorspelling. Vorige maand kon ik een heel deel boeken toevoegen aan mijn mini-bibliotheek. Ik voorspelde echter toen al dat het er naar uitzag dat juli ook voor nieuw leesvoer zou zorgen. Dat ik de maand juli begon met mijn verjaardag hielp daar natuurlijk wel bij. Ondertussen heb ik de indeling van mijn boekenkast dan ook weer wat anders ingedeeld én enkele apart gezet die weg mogen. Wat ook wel handig is vermits ik bij elke reorganisatie van die boekenmuur nieuwe bloginspiratie krijg. Al die nieuwe aanwinsten zijn dus een heuse investering in de blog. Yep, ik keur echt elk excuus goed. 🙂

verjaardagsbuit2016c

Camp Alien – Gini Koch
Magic Burns – Ilona Andrews

Beide boeken kreeg ik cadeau van een super lieve vriendin. Dankzij haar andere cadeautje kan ik tijdens het lezen meteen thee drinken in het gezelschap van Nessie.

wind-in-de-zeilen-jill-shalvis

Wind in de zeilen – Jill Shalvis

20160722_195846
Shadow’s claim van Kresley Cole kocht ik dan weer zelf met de boekenbon die ik cadeau kreeg voor mijn verjaardag.

20160722_195921
Covet – J.R.Ward
Crave – J.R.Ward
Envy – J.R.Ward
Rapture – J.R.Ward
Possession – J.R.Ward

Ook deze serie is eigenlijk een cadeau vermits ik ze bestelde met een deel van het geld dat ik voor mijn verjaardag kreeg. Ik vond ze trouwens via Tweedehands.be. Het is een beetje jammer dat ik niet wist dat één van de delen in een ander formaat was maar als deze Fallen Angels-serie even goed is als J.R.Ward’s Black Dagger Brotherhood-reeks dan kan me dat helemaal niet schelen. (Ok, ok, vrijwel niets)

erfgenaam-van-vuur-sarah-j-maas

Erfgenaam van vuur – Sarah J.Maas

aanw-juli-2016-a

Publiek geheim – Nora Roberts
Een verrassende stap – Robyn Carr

aanw-juli-2016-b

Proeven van de liefde – Nora Roberts
Geluk als besluit – Nora Roberts

aanw-juli-2016

Het allermakkelijkste kookboek ter wereld – J.-F. Mallet
Onbereikbaar – Rebecca Yarros
Steenkoud – Jennifer L.Armentrout
Ziel van ijzer – Patricia Briggs

20160728_111831

Kookschool d’ Amore – Nicky Pellegrino
The Beast – J.R.Ward
Yes, alvast één van mijn TBD-bestellingen is aangekomen.

5 gedachten over “Aanwinsten juli 2016”

  1. Zoveel boeken <3

    Heel irritant als je boeken in een serie koopt en dat er dan net een groter is terwijl de covers wel matchen. Dat had ik met de Tiffany Aching arc van Terry Pratchett. Huilen.

  2. Haha die tas, ik heb op het punt gestaan om die ook te kopen (in Leuven, in een boekenwinkel op het Ladeuzeplein). En thee drinken in het gezelschap van Nessie, zal best wel mysterieus zijn. Fijn, fijn ;-).

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.