Winnaar: Kom in mijn armen – Bella Andre

winnaarDe afgelopen twee weken maakte je kans om het zevende deel uit de Sullivan-serie te winnen. Ik had immers twee exemplaren van Kom in mijn armen en wilde één van jullie gelukkig maken met dit Bella Andre-boek. Dit keer waren er niet zoveel deelnemers dus had ik zelf minder werk met het schrijven van lootjes voor de trekking.

Tja, drie lootjes schrijven kan je amper werk noemen. Daarom besloot ik de trekking maar wat speelser aan te pakken. Het had nog leuker geweest wanneer Chewie een potje had willen aanduiden. Maar onze cavia houdt duidelijk niet van meewerken.

winnaarkominmijnarmenProficiat Nancy!

Als je me een mailtje stuurt dan zorg ik er voor dat het boek bij jou terechtkomt.

 

6 gedachten over “Winnaar: Kom in mijn armen – Bella Andre”

  1. Gefeliciteerd Nancy!
    Dit lijkt mij echt een heel leuk boek! We genieten hier zeer van deze serie en kijken echt uit naar het lezen van dit deel!
    Kan het zijn dat de reacties niet altijd doorkwamen?
    Mijn reactie staat er namelijk nog steeds niet bij en heb (meer dan eens) een reactie geplaatst.

    1. Oei, dat is vreemd Sylvia. Ik heb jouw reacties nergens gezien en de spam-berichten controleer ik altijd voor ik ze verwijder. Ik ga eens nakijken of ik ze tegenkom wanneer ik specifiek op naam zoek.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.