Foto-update #73

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

wateengelukdatikjouken

Toen ik deze afbeelding zag moest ik meteen aan jullie denken. Wat een geluk dat ik jullie ken én met jullie als publiek onbeperkt over boeken mag blijven praten/schrijven.

20160616_143835

Wat doe je wanneer je je niet al te best voelt? In mijn geval betekent dat blijkbaar dat je Oreo-troost-ijs maakt (mocht dat nog niet bestaan, dan heb ik het bij deze uitgevonden) en plots je voormalige fanfictie-verslaving weer lijkt op te pikken.

20160620_141114

Ik hou van traditionele post en besloot dan ook om enkele mensen te verrassen met een onverwachts én vooral rekening-vrije envelop. Alleen kan ik die hier dus niet laten zien vermits ik niet weet of hij bij allebei de bestemmelingen is aangekomen. Blijkbaar had iemand anders hetzelfde idee want ik kreeg zelf ook een super leuke én lekkere verrassing toegestuurd per post.

20160617_132452

Dit krijg je wanneer Disney-personages persoonlijkheidsstoornissen krijgen … Sneeuwwitje met een Doornroosje-complex.

20160617_132707

Het lijkt wel alsof dit boek om op te vreten was maar de schade is toch wel echt te wijten aan de vele regenbuien van de afgelopen weken. Jammer genoeg was dit pakket niet bestand tegen het natte post-traject.

20160625_202933

Ik kreeg onlangs de vraag of ik het zag zitten om een aantal cupcakes te versieren voor een High Tea. Vermits het al weer een hele poos geleden was had ik een beetje schrik dat het me niet meer zou afgaan. Maar deze vrij eenvoudige vanille-cakejes met Oreo Creamcheese-frosting zagen er gelukkig nog vrij goed uit. Die van de jarige werden versierd met snoepjes (daar heb ik jammer genoeg geen foto van gemaakt). Uiteraard moest ik wel even controleren of ze geslaagd waren vooraleer ik ze kon laten ophalen en van dit proef-exemplaar maakte ik dus wel nog snel een foto. 

kaartjesjuni2016

Onlangs stond er nog eens een knutselmiddag op het programma waardoor ik eindelijk nog eens aan knutselen toekwam. Ook dit was alweer een hele poos geleden. Maar nu kon ik de kaartjes-voorraad toch een beetje aanvullen.

20160623_212104

Dat extreem wisselvallige weer is echt super bizar. Maar deze dubbele regenboog vond ik dan weer wel leuk om te zien. Dit keer lukte het me gelukkig wel om hem op foto te krijgen.

20160626_145740

Tenslotte schreef ik ook nog een nieuwe Amnesty-brief. Zo eentje waarbij het adres bijna even omvangrijk is als de brief zelf. 😉

washi-verzameling

Volgens de verkoopster bij Action zijn de Twinmarkers steeds meteen uitverkocht. Dat verklaart dus meteen waarom ik ze tot nu toe nog nooit heb zien liggen. Mijn bezoekje aan de winkel was echter niet vergeefs want ik kocht deze voorraaddoos voor mijn washi-verzameling. Teveel washi-tape bestaat gewoon niet – een te kleine doos dan weer wel. 😉

10 gedachten over “Foto-update #73”

  1. Wat een hoop washi-tapes heb jij al!

    Mijn rekeningvrije post is alvast goed toegekomen. Van harte bedankt voor het leuke kaartje en de verrassing 🙂

  2. Wat een hoop washitapes 🙂 En die cupcake ziet er zalig uit! Wel zonde van dat boek. Ik zie soms ook al van ver een doos/envelop uit de brievenbus steken als het een hele dag regent – dan hou ik mijn hart vast!

  3. Eenzaam en extreem ver weg is bij mij ook beschadigd toegekomen door de regen 🙁 super jammer! Maar gelukkig is de inhoud nog wel gewoon leesbaar ^^

  4. Mooie opberg doos voor je tape’jes,en je kan er nooit genoeg van hebben. Ze komen altijd wel weer een keertje van pas. Leuke kaartjes heb je weer gemaakt! Een heerlijke bezigheid als het zoveel regent..

    1. Ja hé. Soms voel ik me schuldig wanneer ik een nieuw setje mee naar huis neem maar ze worden echt regelmatig gebruikt. Ik zou het pas zonde vinden wanneer ze ongebruikt in de kast bleven liggen.

  5. Van jouw knutselplezier word ik altijd mee vrolijk. Dit werkt geweldig inspirerend voor mij moet je weten. Die twinmarkers bij de Action heb ik onlangs toevallig zelf gekocht dus mogelijk heb jij ze ook al gevonden (ik besef dat ik hier aan het reageren ben op een oude blogpost maar dat geeft niet hé).

    1. Natuurlijk geeft dat niet. Ik vind het eigenlijk wel leuk dat die oudere blogposts ook nog gelezen worden. Voor mij zelf is het ook tof om hen nog eens opnieuw te zien en meteen weer zin krijgen om sommige kaartjes opnieuw te maken.

      1. Ik vind dat soms verrassend in het bloggen, welke blogberichten uit het archief dan toch nog gelezen worden. Dat kan inderdaad erg inspirerend werken 😉 .

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.