Foto-update #72

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

liermei2016

Als kind was ik al wel eens in Lier geweest maar ondertussen was dat al meer als 20 jaar geleden. We (mijn tante en ik) waren er net lang genoeg om enkele mooie sluipwegen te ontdekken. Het mooiste was dit weggetje waar een tuin was afgeschermd met houten planken. Dankzij die ene missende plank deed het me een beetje aan de Secret Garden denken.

kringloopaanwinsten-mei-2016

Verder ontdekte ik ook enkele nieuwe kringloopwinkels. Te ver van huis om er regelmatig langs te kunnen gaan en jammer genoeg viel het boekenaanbod in één van beide winkels een beetje tegen. Bij die eerste (Heist-op-den-Berg) vond ik echter wel een kleine agenda van Forever Friends en bij de tweede winkel (Duffel) adopteerde ik deze twee boeken.

billie&robbe

Terwijl onze buren enkele dagen op vakantie gingen mocht ik voor hun twee katten zorgen. Eén van hen had geen zin om na het eten terug naar buiten te keren en dat leverde deze fotocollage op.

R: Ik lig hier goed. Ik blijf binnen.
B: Komaan Robbe, kom ook naar buiten
R: Gij zijt zot zeker. Het regent – ik blijf binnen.
B: Allez Robbe, stel je zo niet aan
R: Nee – nee – nee
R: Pffft, stomme buurvrouw

diy-bladwijzers

Ik ging nog eens aan het knutselen voor een nieuwe DIY en maakte een heel deel nieuwe én vooral super makkelijke boekenleggers.

post-en-bladwijzers

Ook mocht ik heel wat post ontvangen. Een onverwachts kaartje van de plaatselijke bibliothecaris, mijn bestelling van The Book Depository én de boekenlegger die ik won bij Jaike vs de boeken. Enkele dagen later kreeg ik ook nog een kaartje van de lieve Ellis en post van mijn Snail Mail Maatje toegestuurd.

sitekaartjes

Deze sitekaartjes werden ook geleverd. Ik vind het echt een heel groot verschil tegenover mijn zelfgemaakte kaartjes. Die vond ik in het begin best wel ok, maar nu ik deze heb gezien lijken ze plots nogal saai.

Het was geen goed idee om die kaartjes te maken terwijl mijn suiker te laag stond want daardoor mocht ik deze week zo’n 99 keer een fout in het emailadres corrigeren.

gebak-juni-2016

Verder werd er ook weer wat gebakken. Eerst kokosrotsjes zodat de jarige echtgenoot kon trakteren op het werk en enkele dagen later deze knuffelbeertjes voor (schoon)vaderdag.

starbucks-bella-andre-sullivan

Ook was het weer tijd voor een bijpraat-afspraakJE (ze vliegen nog steeds veel te snel voorbij) en vermits ik wat vroeger aankwam besloot ik even te wachten in het gezelschap van Smith Sullivan.

foodmaker-sweet-and-nutty

Ik eet heus niet alleen ongezonde dingen. Alleen zijn het meestal wel die lekkere verwennerijen die in deze foto-update belanden. Deze Sweet & Nutty was bijvoorbeeld een pak gezonder als het drankje van de vorige foto.

roosendaeljuni2016Ik kwam samen met mijn nichtje voor het eerst in Roosendael. Mooi weer, bijpraten en lachen met L, lekker eten en vervolgens bij het thuiskomen ontdekken dat je vooral zaken voor anderen hebt gekocht: cadeautje voor schoonmoeder, verrassing voor tante, drop en stroopwafels voor vaderdag, kaartjes voor vriendinnen/moeke/… en voor mezelf deo, een stempel van 1€, en drie rolletjes washi-tape voor 1€ … Oh ja, én sinaasappelthee. Typisch iets voor mij.

De Passage vond ik echt een verrassing. Het leek wel een beetje alsof je in de Fata Morgana van de Efteling rondloopt.

Ik kwam ook het beruchte Chewbacca-masker tegen. Jammer genoeg was het iets te kostelijk … anders leek het me wel een grappig idee om een boekenkast-tour op te nemen met Chewie als gids. 😉

bloemen-boeket

Ik word helemaal gelukkig van zo’n boeketje bloemen. Alleen is het blijkbaar iets dat ik wel voor anderen koop maar niet voor mezelf. Dat maakt het uiteraard alleen maar leuker wanneer je ze van iemand cadeau krijgt. In dit geval van mijn lieve echtgenoot.

6 gedachten over “Foto-update #72”

  1. Ooh die knuffelbeerkoekjes zijn zo leuk! Warm Bodies wil ik graag nog een keertje lezen (en kijken) maar het is er nog steeds niet van gekomen 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.