Foto-update #67

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

dean-winchester-supernatural

Toen ik Supernatural keek leek het even alsof ik verstoppertje aan het spelen was met Dean.

bbate
Deze nieuwe aanwinst geeft me een beetje het Alice in Wonderland gevoel. Eerst ging ik op zoek naar de benodigde ingrediënten en vervolgens kon ik aan de slag en ontdekte ik nieuwe recepten en smaken. Tot nu toe maakte ik amandelpasta, verse pesto, guilt-free chocolademousse en een heerlijke hazelnoot-chocoladepasta. Zo’n keukenrobot verdient uiteraard een naam. Ik twijfel nog steeds tussen B B Ate en Are To Eat To.

voorraadkast-reorganisatie
Met al die extra ingrediënten leek een herindeling van de voorraadkasten geen overbodige luxe. Stap 1: glazen voorraadpotten verzamelen want die zijn makkelijk te kuisen en super handig vermits je meteen ziet welke pot je nodig hebt. Stap 2: inventaris opstellen én ophangen, Stap 3: de keukenrobot regelmatig aan het werk zetten.

20160322_091943

De dag na de aanslagen in Brussel werd ik een hele tijd door deze twee pluizige bodyguards bewaakt. Ik zou het ook als stalken kunnen interpreteren, maar de eerste verklaring lijkt veel aangenamer.

antwerpenmaart16

Ik sprak af met enkele creatieve vriendinnen. Dit keer kwamen we echter niet samen om te knutselen maar om bij te praten en iets lekkers te eten én drinken. Deze Mojitonade met limoen en frambozen was erg lekker en ook de Berry Smoothy met bessen, banaan, soya en vanille viel goed in de smaak. Voor de eerste kan je terecht bij Barnini, de andere bij Me & My Monkey. Oh ja, de foto is niet echt gelukt – maar ik was aan het proosten op de zwarte raaf op het behangpapier. 😉

honingsnoepjes

Vroeger kocht ik zodra ik keelpijn had honingsnoepjes bij de Wereldwinkel. Jammer genoeg verkopen ze die al een hele poos niet meer. Ik was dan ook blij toen ik bij Essenza deze versie tegenkwam. Hopelijk zijn ze even lekker én helpen ze ook effectief tegen de keelpijn.

the-other-shop-melkmarkt-antwerpenDiezelfde dag ontdekte ik ook een nieuwe boekenwinkel in Antwerpen. The Other Shop opende nog maar vrij recent en ziet er heel uitnodigend uit wanneer je er voorbij slentert. Zelf kwam ik er overdag langs maar zoals je op de foto kan zien wordt het ’s avonds zelf nog moeilijker om aan die uitnodigende sfeer te weerstaan.  Ik kan het alleen maar toejuichen dat er weer wat nieuwe boekenwinkels komen in het stad. Dus Ellis … als dat dagje Antwerpen er ooit van komt dan ben ik je boekengids van dienst. 😉 Voor de anderen … je kan The Other Shop terugvinden op Melkmarkt 31 te Antwerpen.

cosplayfactsapril16De eerste zondag van april was het stralend weer. Doorgaans gaan de mensen dan wandelen, fietsen of halen ze de barbeque boven. Wij deden echter iets helemaal anders … we gingen naar F.A.C.T.S. Ik vond het heel leuk dat ik eindelijk mijn Belle-outfit nog is boven kon halen. Jammer genoeg was ik nog niet aan een hoepelrok geraakt. Die wil ik tegen de volgende beurs echt wel zelf maken want dan zou die blauwe rok veel mooier uitkomen. Ik was trouwens niet de enige die zich door Disney liet inspireren. 😉

factsbuitapril2016We kwamen uiteraard ook niet met lege handen naar huis. Als je heel goed kijkt op deze foto kan je zelfs mijn koopje van de dag terugvinden … een timeturner van 5€. Ik probeer hem binnenkort nog wel eens wat beter in beeld te brengen. Verder kocht ik ook nog het nieuwe album van Dating for Geeks. Mijn echtgenoot vond dan weer enkele leuke Star Wars T-shirts en strips.

dating-for-geeks-4-inscriptie

Jullie herinneren je misschien nog wel dat Kenny Rubenis op de Boekenbeurs het derde Dating for Geeks album voor me had gesigneerd. De vorige keer tekende hij van zijn karakters met een raaf op zijn hoofd. Toen hij me dit keer vroeg wat ik er bij wilde antwoorde ik uiteraard … boeken.

8 gedachten over “Foto-update #67”

    1. Jammer genoeg zijn ze doorgaans vrij kostelijk. Ik hoop er zelf een te kunnen maken en me zo wat geld te besparen.

  1. Ik stem voor Are To Eat To als naam voor je keukenmachine! En ik zou graag eens je guilt-free chocolademousse proeven 😉 Leuke foto’s ook van FACTS, super jammer dat ik deze keer niet kon gaan!

    1. Ik zal binnenkort echt een keuze moeten maken als ik die robot geen identiteitscrisis wil bezorgen. 😉 Als je eens in de buurt bent maak ik de guilt free chocolademousse voor je klaar.

  2. Je hebt een paar superleuke weken achter de rug.
    Die eerste dag zonneschijn wou ik nu niet binnen bij FACTS doorbrengen, maar het komt er nog wel eens van om te gaan.
    Ik zou ook voor Are To Eat Too gaan 😉
    Enne, ik stel me ook altijd kandidaat om nieuwe recepten te testen. Die chocomousse ziet er heerlijk uit!

    1. Er dachten meer mensen zo hoor. Maar dat was leuk voor ons want dit keer was het minder druk en konden we rustig rondkijken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.