Fictionista!

fictionistaJe wil niet weten hoelang het duurde vooraleer ik doorhad waarvoor de afkorting OOTD stond. Ik wil het waarschijnlijk zelf niet weten én ga me er dus ook het hoofd niet over breken. Laat me het maar voor alle gemak houden op ‘redelijk lang’. Dat ik totaal niet met mode bezig ben heeft er waarschijnlijk wel wat mee te maken.

Een eigen rubriek met OOTD’s is dus logischer wijze niet aan mij besteed. Maar een BOTD-rubriek is dan weer helemaal géén probleem. Soms past mijn leesvoer zelfs perfect bij de outfit die ik die dag uit de kast nam.

Jammer genoeg denk ik er de helft van de tijd niet aan om er een foto van te nemen en uiteraard vloekt de cover van een boek minstens even vaak met wat ik aan heb. Hierdoor duurde het een hele poos voor ik jullie een derde editie van deze Fictionista! kon voorschotelen.

fictionista3a

fictionista3b

fictionista3c

fictionista3d

fictionista3e

5 gedachten over “Fictionista!”

  1. Ik ken ook veel afkortingen niet hoor 🙂 Wat was in vredesnaam een TBR? Tot ik erachter kwam dat het gewoon een nog-te-lezen stapel was haha. NTL-stapel vind ik nog altijd leuker klinken.

  2. Oh leuk gedaan! Doet me denken aan een Tumblr-blog, ik kan niet op de naam komen… o ja, Fashion by the Book! Moet je even googelen, is echt leuk om op rond te snuffelen!

    1. Dankjewel Vivian! Fashion by the Book leerde ik via jou kennen. Als ik me niet vergis bij de eerste editie van deze Fictionista. Je hebt trouwens gelijk hoor, het is een heerlijke tumblr-blog om doorheen te bladeren.

  3. Hihi, leuk gedaan! Als ik opzij kijk naar onze boekenkast zie ik zo een paar boeken die bij een outfit zouden kunnen passen, maar toch ook meteen een paar die dat nooit zouden doen (o.a. de knalroze cover van De laatste liefde van mijn moeder van Dimitri Verhulst, brrr 🙂

    1. Roze boeken zouden hier ook een probleem vormen. Niet echt mijn kleurtje én dus ook niet terug te vinden in de kleerkast. In de boekenkast dan weer wel.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.