Facts about me #7

facts-about-meDat ik graag naar F.A.C.T.S. ga wisten jullie al. Het leek me echter een leuk idee om nog eens wat persoonlijke feiten met jullie te delen. Op deze blog komen jullie immers vooral veel boek-gerelateerde zaken over me te weten maar wisten jullie dit al ….

  1. Ik knijp mijn ogen toe tijdens de intro van The Big Bang theory omdat het geflits anders zeer doet aan mijn ogen.

 favicon

2. Ik vind het zo stom wanneer ik de vaatwas open en merk dat de vaat gewoon niet proper is. Waarna ik hem dus een tweede keer op een sterker programma moet zetten of met de hand moet wassen.

favicon

3. Lasagne maak ik klaar in één wokpan. Eerst de pasta koken, dan de groenten, de saus en ten slotte de kaassaus. Zo lijkt het wel alsof ik een kotstudent ben, maar waarom zou ik meer afwas maken dan nodig is.

favicon

4. Regelmatig betrap ik mezelf erop dat ik twee uitdrukkingen door elkaar haal en zo een nieuwe bedenk. Per ongeluk – doorgaans wanneer ik veel te moe ben én dat terwijl ik helemaal geen sportcommentator ben.

favicon

5.Onlangs heb ik me beziggehouden met het opstellen van een inventaris van onze keukenvoorraad. Ja, ik weet dat dat ongelofelijk stom klinkt, maar je krijgt dus ook ongelofelijk veel ingrediënten bij elkaar. Een sausje dat je is één of twee keer nodig hebt maar waarvan je vervolgens zou vergeten dat je het in huis hebt. Dat soort zaken. Doordat mijn ingrediënten over verschillende kasten zijn verdeeld én er zelfs een aantal in de kelder terug te vinden zijn leek het me handig om het even uit te schrijven. Binnenkort ga ik dus creatief koken én recepten bedenken met ingrediënten die anders binnen enkele maanden vervallen. Culinaire improvisatie dus én ik vraag me nu al af want dat gaat opleveren.

favicon

6. Dat ik me snel schuldig voel en door heel gekke dingen dat heb ik reeds vermeld. Gezonde kookboeken zijn daar een perfect voorbeeld van. Sommige van die boeken bezorgen me immers het gevoel dat ik helemaal fout bezig ben ook al kook ik vrij gevarieerd én eten we dagelijks fruit en groenten.

favicon

7. Ken je van die deuren die in twee richtingen opengaan? Dan kan je je waarschijnlijk wel het scenario inbeelden dat er voor zorgde dat mijn pols volledig werd omgeslagen. Waardoor ik dan weer enkele weken met een gips mocht rondlopen. Vooral stom op het moment dat mensen je vragen wat je hebt voorgehad én je dus geen stoer ski-ongeluk hebt gehad maar gewoon moet antwoorden dat je door een deur werd aangevallen.

favicon

8.Die bevestigingssom die je bij WordPress moet invullen … die vergeet ik dus regelmatig wanneer ik via de smartphone inlog om een reactie goed te keuren. Waarna ik weer opnieuw kan beginnen met aanmelden.

favicon

9.Ik doe veel minder aan mijn site vermits ik vrijwel non-stop met mijn blog bezig ben. Zo verschijnen er niet langer regelmatig nieuwe quotes op de betreffende pagina, is het al even geleden sinds ik nieuwe recepten + bijhorende foto’s in de gerechtenrubriek plaatste en wordt het hoog tijd dat ik al mijn nieuwe boeken-aanwinsten aan mijn overzicht van eigen boeken toevoeg. (Edit: dat laatste is ondertussen gelukkig wel gebeurd)

favicon

10. Ik ben een fotomodel. Echt waar! Nu ja, ik heb het één keer gedaan en dat was om een vriendin te helpen. Het is echter wel degelijk gebeurd en je kan het eindresultaat hier bekijken. Ik ben absoluut niet fotogeniek, dus dat die fotograaf er in geslaagd is om foto’s te trekken waar ik niet belachelijk op sta dat is naar mijn persoonlijke mening een groot wonder. Zo … nu kunnen jullie allemaal op zoek gaan naar een bekend gezicht. 🙂

favicon

11. Oh en ik sta op een cd vermeld als songwriter. Ja, ook dit is echt waar. Alleen is de foto die mijn broertje me bezorgde niet echt met een vaste hand getrokken. Jullie zullen me dus deels op mijn woord moeten geloven en euhm … ook al heb ik sommige lyrics zelf geschreven ik herken ze niet wanneer ze gezongen (lees: gebruld) worden. Echt niet.

credits

6 gedachten over “Facts about me #7”

  1. Wat super awesome dat je een songwriter bent! En ik heb ook je fotomodellen foto’s ontdekt, door die brochures heb ik nu helemaal zin in vakantie haha 😉

    1. Jaja, zwartraafje als fotomodel. Het blijft gelukkig bij iets éénmalig. Mijn vriendin zal gelukkig zijn met jouw reactie. Helemaal wanneer je uiteindelijk naar de Zuidrand op vakantie zou gaan. 😉

  2. Mhihi, “én dat terwijl ik helemaal geen sportcommentator ben” 🙂

    Deze morgen was het hier nog van dat met de vaatwas, zooo irritant inderdaad!

    En die laatste twee puntjes zijn superleuk! Ik wist helemaal niet dat jij songteksten schrijf, zo tof! En ik ben vooral fan van de vrolijke foto op de fiets 🙂

    1. In werkelijkheid is dat van die songteksten niet zo straf hoor. Mijn broer was een tijd bassist in die groep en vermits ze nog teksten zochten heb ik er een paar voor hen geschreven. Maar ik vond het toch wel speciaal lijken toen ik mijn naam op de cover van hun cd zag staan.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.