Boeken die ik won

boekendieikwonHoe krijg je het gedaan om zoveel boeken voor elkaar te krijgen? Tja, sommige krijg je, andere koop je zelf (in de boekenhandel, kringloopwinkel, rommelmarkten, boekenfestijn, …) en als je geluk hebt win je er ook enkele. Ondertussen doe ik minder vaak mee aan wedstrijden. Ik heb immers het stadium bereikt waarin ik me eerst afvraag hoe graag ik een boek wil winnen én wanneer ik het zou kunnen lezen. Vroeger was ik daar iets minder selectief in én deed ik meerdere keren per week mee aan een wedstrijd. En ja … ik won hierdoor heel wat boeken.

gewonnenkookboekenSommige heb je misschien al eens zien langskomen. Dit kookboeken-pakket is daar alvast één van. Iedereen mocht eigen recepten inzenden en de persoon die het meest populaire gerecht had ingezonden won een pakket kookboeken ter waarde van 500€. Ik bleek uiteindelijk die uiterst gelukkige winnaar te zijn. Lang leve de Witte Chocolade Roompralines. 😉

pittacusloreIk won echter ook heel wat boeken dankzij Facebook-wedstrijden. Een inmaakboek dankzij Ecolove, een kookboek van Heinz, Maanhoedster, Muziekwevers, Ik ben nummer vier én De kracht van zes.

valentijnboekenpakketOok Herfstroos van Abigail Gibbs en DRIE boeken van Colleen Hoover won ik via Facebook. Onlangs won ik ook een Valentijns-pakket via de nieuwsbrief van Boekerij.

ginikochNog meer prijzen? Ja hoor. De serie van Het rad des tijds (dankjewel Dromen en Demonen) én het allereerste boek uit de geweldige Alien-serie van Gini Koch. (Hip Hip Hoera voor Goodreads-Giveaways)

thbbladwijzersVervloekt, Betoverd en Chaos won ik dan weer dankzij een knutselwerkje. The House of Books organiseerde immers een wedstrijd toen ze 12,5 jaar oud werden (althans, ik denk dat het dit jubileum was) waarbij je hen proficiat kon wensen met een kaartje. Met mijn inzending won ik drie boeken naar keuze en dat werd dus deze selectie.

levenendoodstepheniemeyerHeksenwaan en Heksenkind won ik dan weer dankzij Hebban en het meest recente boek dat ik won is Op leven en dood van Stephenie Meyer. Dat won ik namelijk tijdens de Boeken Adventskalender die Emmy ook afgelopen jaar opnieuw organiseerde. Dankjewel Emmy!

6 gedachten over “Boeken die ik won”

  1. Wauw, wta een geluksvogel! Mooie boeken heb je zoals gewonnen 🙂 Ik herken mezelf wel een beetje in wat je aan het begin zegt: ik deed ook heel vaak mee aan wedstrijden (ook als een boek me niet bijzonder aansprak). Gelukkig ben ik daar nu wel overheen ^^

  2. Wow, jij hebt echt veel boeken gewonnen! Zelf ben ik tegenwoordig ook kieskeuriger voordat ik meedoe aan een wedstrijd; ik doe alleen mee als ik een boek echt graag wil lezen. Anders gun ik het liever aan een ander 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.