Aanwinsten Maart 2016

aanwinstenDe afgelopen maand had ik vooral heel veel geluk wat aanwinsten betrof. Hierdoor ligt het aantal eigen aankopen iets hoger als normaal. Ik weet nog niet meteen wanneer ik er de tijd voor zal vinden om deze boeken ook effectief te lezen maar vind het wel een heel geruststellend gevoel dat ik steeds ongelezen leesvoer binnen handbereik heb.

In Maart kreeg ik opnieuw enkele recensie-exemplaren toegestuurd. Naar één van hen had ik ontzettend hard uitgekeken en ik deed dan ook bijna een vreugdedansje toen ik Zilveren zicht in mijn handen kreeg. Ik was echter ook heel gelukkig toen zowel Explosief vermoord als Er was eens een miljonair hier aankwamen. De meeste van deze boeken heb ik al gelezen maar op sommige recensies zullen jullie nog iets langer moeten wachten.

recensieboekenmaart2016Onder de hemel van Cornwall – Liz Fenwick
De ijzerstrijder – Julie Kagawa
Zilveren zicht – Anne Bishop
Explosief vermoord – J.D.Robb
Er was eens een miljonair – Jessica Clare

Met dit koopje was ik zo gelukkig dat de kans vrij hoog is dat jullie ze al hebben zien langskomen. Een bezoekje aan de kringloopwinkel zorgde er immers voor dat ik deze vier boeken uit de Selectie-serie van Kiera Cass voor slechts 10€ kon aanschaffen.

deselectiereeksAan het begin van de maand ging ik samen met een vriendin deze bestelde boeken van Diana Gabaldon ophalen. Het derde boek uit de serie zat daar eigenlijk ook bij maar vermits die rug er niet zo mooi uitzag heb ik het opnieuw laten bestellen.

diana-gebaldon-het-vuur-van-de-herfst-het-vlammende-kruis

Het vlammende kruis – Diana Gabaldon
Het vuur van de herfst – Diana Gabaldon

Met het einde van de maand in zicht ging ik nog is bij de kringloopwinkel langs en toen kon ik deze 9 mini-kookboekjes van Libelle kopen aan 0,25€ per stuk. Die boekjes spreken me vaak aan, maar vermits je ze niet eerst kan inbladeren koop ik ze doorgaans niet. Dit keer ging dat wel en heb ik dus een gigantische stapel doorgebladerd vooraleer ik er enkele selecteerde.

libelle-kookboekjes

2 gedachten over “Aanwinsten Maart 2016”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.