Right here, Right now #7

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Nu ja, het is ondertussen al een hele poos geleden, ondertussen kreeg de blog van Chantal met Hoofdstuk 12 zelfs een nieuwe naam. Het is echter door die ene blogpost waarin ze haar volgers ondermeer liet weten welk boek ze las en welke serie ze volgde dat ik zin kreeg om zelf iets gelijkaardigs te doen. Het leek me dan ook een leuk idee om jullie enkele keren op het jaar te laten weten waar ik mee juist bezig ben.

Boek: Onlangs las ik Het lied van de zee (Nora Roberts) uit en momenteel ben ik Witheet van Jennifer L.Armentrout aan het lezen.

Film: Ik keek naar mijn doen vrij veel films sinds de laatste Right here, Right now. Hell Boy bijvoorbeeld, maar ook Amélie, The Scorch Trials, The Fault in our stars, Breaking Dawn Part 2 én de meest recente Spy.

supernaturalSerie: In diezelfde tussentijd zag ik ook enkele series. Het volledige seizoen van Firefly bijvoorbeeld. Ik gaf ook Once upon a time in Wonderland een kans maar hield het wat die serie betreft na slechts 2 afleveringen voor bekeken. Verder keek ik ook de eerste drie afleveringen van het vijfde Once Upon a Time-seizoen en enkele van Supernatural 7. De 12 de aflevering van die laatste serie was meteen ook de meest recente die ik bekeek.

Muziek: Ik luister regelmatig mee wanneer mijn echtgenoot piano aan het spelen is, ook de radio staat vrij frequent op. Ook probeer ik weer wat vaker naar Muse te luisteren vermits ik hen binnenkort voor het eerst in mijn leven live ga meemaken.

deliciouslyellabologneseMenu: Gisteren at ik een Pompoen Halloumiburger uit het kookboek Simply Nigella. Verder staan er deze week ondermeer ook nog Thaise kalkoen-gehaktballetjes op het menu én de vegan Bolognese uit het boek Deliciously Ella.

Aanwinst: ik kocht Terugkeer naar Inverness van Diana Gabaldon, schafte twee stuks knutselmateriaal aan op het Hobbysalon en vandaag nog kocht ik een japon van mijn favoriete Forever Friends-beertjes. Momenteel overweeg ik ook om een Magimix aan te schaffen. Deze foodprocessor is een nogal kostelijke affaire, dus ben ik nu nog volop aan het vergelijken.

Recentst gelezen blogpost: Dit artikel dat Vivian van The Book Review schreef over Originaliteit in het New Adult-genre.

aanwinstenfeb2016Recentst ingeplande blogpost: Mijn aanwinsten-blogpost voor de maand februari die binnen enkele dagen verschijnt.

 

Recentst toegevoegde boek aan mijn TBR: Wat eigen leesmateriaal betreft zijn dat de vier boeken die ik won bij een Valentijnsactie van Boekerij. De postbode had vandaag echter ook nog een nieuwe recensieboek voor me bij. Namelijk Nachtelijk vuur van Sylvia Day.

collagekaartenfeb2016

 

 

 

 

Recentst creatieve projectje: DIY Fichebak én een massa kaartjes

 

Geschreven: kaartjes voor Joany en Ellis, een lijstje dat ik later in een blogpost wil verwerken, recensie-notities, een Amnesty-brief. Het meest recente is echter een inventaris van mijn voorraadkast(en). Binnenkort wil ik op basis van die lijst wat ingrediënten verwerken vooraleer ze slecht worden. Een beetje creatief koken dus. 🙂

Laatst uitgescheurde recept dat ik wil testen: Een recept voor rijsttaart. Daar ben ik zelf zo gek niet van, dus het is meteen goed voor mijn lijn en ik maak er mijn echtgenoot ongetwijfeld blij mee.

3 gedachten over “Right here, Right now #7”

  1. Leuk, zo’n kijkje achter de schermen 🙂 Ik ben erg benieuwd naar je recensie van Vermoorde harten van J.D Robb 🙂 al een tijdje terug dat ik deze in het Engels gelezen heb, en ik ben verliefd op de hele serie (tot nu toe, heb nog wel wat boeken te gaan)

  2. Wat een leuke blogpost weer. Ik twijfel nog of ik Once Upon A Time weer zal oppakken, de vorige afleveringen boeide mij niet meer zo.. Supernatural is altijd goed, al valt het nieuwste seizoen mij lichtelijk tegen. Ik wens je alvast een heel fijn weekend!

    1. Dankjewel Michelle! Dat leuke weekend was geen probleem. We verbleven enkele dagen aan de kust. Rustige (korte) wandelingen tussen de regenbuien door. Het deed goed om is goed uit te waaien en tot rust te komen. Die vijf dagen offline deden echt deugd.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.