Het grote Cinderellis Bal

cinderellisbalHet begon allemaal met een onverwachte envelop tussen de post en in die envelop een uitnodiging voor een heus bal. Echt waar, ik werd uitgenodigd voor mijn allereerste bal door de lieve Cinderellis. Daar wilde ik uiteraard heel graag naartoe want het leek me super leuk om zowel haar als enkele andere bloggers eens in het echt te ontmoeten.

Alleen … tja, ik ben dus zo’n blogger die er niet steeds aan denkt om haar fototoestel boven te halen op zo’n dag. Op weg naar huis besefte ik dus plots dat ik eigenlijk enkel foto’s had van de boek-gerelateerde taarten en koekjes die Ellis had gemaakt.

20160206_134833

20160206_134836

Best wel zonde want ze had duidelijk heel wat tijd gestoken in de versiering en alle lekkere versnaperingen. Dit verslagje heeft dus verdacht veel weg van een ‘Ik zag, ik zag, wat jij niet zag’-spelletje. 😉

uitnodigingcinderellisbal

De uitnodiging waar het allemaal mee begon.

blauwecakejes

Tja, ik wist dat Ellis van blauw eten houdt dus moest ik wel iets blauwigs bedenken. Eigenlijk wilde ik Cookie Monster Cupcakes maken – maar jammer genoeg was een onmisbaar keukenhulpje spoorloos waardoor het uiteindelijk Blauwe Oreo-Creamcheese Brownies werden.

Dit zagen jullie echter niet:

– mijn knuffelsessies met Koen en Flynn. Echt waar N. je gaat me op mijn woord moeten geloven wanneer ik zeg dat ik mijn belofte heb waargemaakt.

– de mooie versieringen, de hartige hapjes, de lekkere zoete popcorn (en dit komt van iemand die geen Popcorn-fan is dus dat wil al wat zeggen), de leuke kroontjes, het gastenboek, … Sommige van hen kan je echter wel bewonderen in deze blogpost van Cinderellis zelf.

– het leuke spelletje Trivial met Disney, Harry Potter en standaard vragen. I’ll open at the close. I’ll open at the close. I’ll open at the CLOSE! Nu maar hopen dat ik het nooit meer fout zeg (én al helemaal niet wanneer het voor een trivial-taartje is) en dat ik toch nog met Madelon mag meespelen. 😉

Melissa’s Aziatische dansdemo in het bushokje. Geen foto’s of video’s als bewijs én nee, ik kan het haar niet nadoen.

– de groep vrienden die allemaal in carnavalsoutfit op waren naar Breda en bij me in de wagon zaten op de trein. Ik had dus evengoed mijn Steampunk Belle-outfit kunnen aantrekken want nu viel ik op de trein net op doordat ik niet verkleed was.

– de militairen in vol ornaat op het Centraal Station in Antwerpen.

– de leuke tiara die ik mee naar huis mocht nemen. Of wacht, … die kan je hier wel zien. Als ik nu eens een off-dagje heb dan zet ik gewoon mijn tiara op en voer ik een Prinses Zwartraafje-dag in.

prinseszwartraafje

– een groepsfoto van een bende boekenwormen. Katja dacht daar gelukkig wel aan, dus ik ben heel benieuwd naar de foto’s die zij maakte.

Ik vergeet ongetwijfeld nog een hele hoop zaken te vermelden maar ik vond het echt héél erg leuk dat ik er bij mocht zijn. Dus nogmaals ontzettend bedankt Ellis, ik heb er enorm van genoten.

3 gedachten over “Het grote Cinderellis Bal”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.