Will work for books …

willworkforbooksWie me al even volgt weet dat ik niet steeds een boek in de hand heb. Ok, ik geef toe dat dit heel vaak wél het geval is maar af en toe ruil ik die boeken om voor een haaknaald, een set breipriemen, mijn voorraad parels, verzameling washi-tape of een ander soort knutselmateriaal.

sjaal-collageDie knutselsessies leveren wel eens toffe resultaten op. Een beetje gek om dat zelf te zeggen, maar van sommige ben ik best wel tevreden. Sommige van hen zou ik zelfs willen verkopen. Een mens heeft nu eenmaal geen 30 sjaals nodig. Alleen … tja, ik weet niet goed wat wel/niet mag op verkoop-gebied en wil er niet mee in de problemen komen.

Toen zag ik een tijdje terug echter eerst een ruilproject op Nummer 44 waarbij twee creatievelingen voor elkaar aan de slag gingen en zo elk unieks kregen. Bij Mijn Bieb las ik dan weer dat Vanessa een andere oplossing had gevonden. Zij ontwierp een header voor een collega-blogger en kreeg in ruil boeken toegestuurd.

cabochons-i-solemnly-swearDat lijkt me een geweldige ruil en ik zie het helemaal zitten om te knutselen voor boeken. Mocht je dus op de site of blog een sjaal, halsketting, bladwijzer, kaart, … tegenkomen die je aanspreekt dan mag je me gerust contacteren. Misschien kunnen we die wel ruilen voor één of meerdere boeken die op mijn wishlist staan.

3 gedachten over “Will work for books …”

  1. Wat een leuk idee.
    Ik doe naast lezen ook genoeg andere dingen zoals kleuren, breien en haken.
    Ik kom elke dag uren te kort, maar al zou de dag langer duren, dan vrees ik dat ik nog steeds uren te kort kom.

  2. Leuk idee!
    Creatief bezig zijn is zo ontspannend he! Ik doe het zelf te weinig, maar indien wel is het meestal papierknutselen. Al hoop ik daar dit jaar wat zelfgemaakte kleren aan toe te voegen met de naaimachine die ik cadeau kreeg.

    1. Hopelijk laat je die zelfgemaakte kleding zien op je blog. Ik volg naailes bij mijn moeke. Het naaien zelf doe ik eigenlijk niet zo graag, maar het eindresultaat vind ik doorgaans wel leuk. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.