Foto-update #62

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

eerstekoekjesvan2016

De eerste lading koekjes van 2016 waren een dankjewel voor de postbode en een kleine attentje voor de buurvrouw die een lange klusjesdag voor de boeg had.

soepenboek

Soep én boek. De pompoensoep was lekker, het tweede vond ik jammer genoeg minder.

bloemencollagewelke

Toen ik op Facebook deze collage van Welke zag langskomen had ik meteen zin om bloemen in huis te halen. Jammer genoeg is dat er nog niet van gekomen.

geboorteplantje

Wel kreeg ik die plantje toen ik op babybezoek ging bij Marie. Het dochtertje van mijn neef en zijn vriendin. Uiteraard kregen ze voorleesboeken als geboortecadeau.

hellboykijken

Ik hield mijn broertje gezelschap en keek eindelijk een keer naar Hellboy (dat was er dus nog nooit eerder van gekomen) terwijl Stitch voor extra verwarming zorgt.

waarblijftmijnspek

Dezelfde Stitch die het maar niets vond dat er voor haar geen spek werd gebakken.

dumbledoreafscheid

Op de dag van het overlijden van Alan Rickman keek ik ’s avonds naar Harry Potter & the Philosopher’s stone. Om vervolgens nog maar is vast te stellen dat Dumbledore steeds de juiste woorden weet te vinden.

peculiar2

Na een bericht op Facebook ging ik aan het knutselen met oude foto’s om vervolgens te ontdekken dat je enkel kansmaakt wanneer je instagram hebt 🙁 #staypeculiar

wintersdak

Toen het ’s nachts uiterst koud was geweest hadden we de ochtend nadien een schitterend winters dak. Het leek wel even alsof Elsa ons keukendak als dansvloer had gebruikt.

billyhouseguard

Ik kwam net terug thuis nadat ik vrijwel de hele dag weg was en ontdek dat de kat van de buren het fort heeft bewaakt. Misschien een wederdienst voor de weekenden dat we voor hen (en hun eten) zorgen.

supernaturalbox

Keep Calm en have a … Winchester. Ik had mijn kerstpakje nog te goed, maar deze box was het wachten zeker waard. Nog leuker is het feit dat deze box blijkbaar maar de helft van de prijs was én ik nu dus dat resterende bedrag aan boeken kan spenderen. 😉

fireflybox

De echtgenoot had echter nog een leuke verrassing bij. De volledige Firefly serie die we allebei graag zien.

belleenhetbeestlibrary

Zelf kocht ik dan eindelijk toch Belle en het beest. Dat was ik echt al ontzettend lang van plan maar ik bleef het steeds maar uitstellen. Hoog tijd dus om deze binnenkort nog eens te bekijken. Het is immers al bijna 20 jaar geleden sindsi k deze voor het laatst zag. Oh ja, het is vrijwel onmogelijk om te concurreren met de bibliotheek uit deze film maar ik ben toch nog steeds erg gelukkig met het exemplaar op deze foto.

hechi

Ik sprak nog is met mijn nichtje af en ’s avonds gingen we lekker eten in een voor mij nog nieuw restaurant. De term wereldkeuken is hier trouwens niet overdreven. Ze hadden heel veel oosterse specialiteiten maar je kon evengoed van de Franse, Italiaanse, Vlaamse en Thaise keuken genieten.

20160123_090836

Ik vind het steeds jammer wanneer het tijd wordt om de kerstkaarten naar beneden te halen, maar nu het einde van januari in zicht komt was het er wel het moment voor.

8 gedachten over “Foto-update #62”

    1. Hihi, dat is de keuken van mijn broer en schoonzus. De kat (Stitch) is ook van hen. Onze keuken is donkerder van kleur (lichte houtskleur en een donkergrijs werkblad), al vind ik ze zelf wel minstens even mooi. 😉

  1. Hihi, ik haalde onze kerstkaartjes deze ochtend ook uit de kast, het werd ondertussen écht wel tijd om dat te doen 🙂

    En mooie boekenkast heb je inderdaad! Al droom ik zelf ook wel van zo’n Belle-achtig exemplaar. Kleiner mag, maar er moet sowieso een laddertje of trap in! 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.