Foto-update #61

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

20151229_113805

Elk jaar kijk ik in in de herfst of winter met mijn nichtje naar de Twilight-saga. Meestal doen we dat op twee dagen tijd maar vermits we nu vaak maar eventjes de tijd hebben duurt het wat langer. Enkel de laatste film hebben we nu nog te goed.

20151230_183843

Deze tortilla met aardappel, tonijn en groentjes was klaar om naar de oven te verhuizen.

billieenrobbe

De buren waren met oudejaarsavond en nieuwjaarsdag niet thuis en vroegen of we voor hun katjes wilden zorgen. Ik hield me even bezig met deze collage om hen een gelukkig nieuwjaar te wensen. De buren uiteraard, de katten kregen een dikke nieuwjaarsknuffel.

20151231_180700

We hadden een rustige oudejaarsavond. Enkele hapjes, een kaasschotel en later op de avond een dessertje. Een zetel-avondje met American Ultra en The Matrix. Nu ja, 3/4de van de Matrix want toen viel ik al in slaap op de zetel. We hebben trouwens nog drie dagen kaas kunnen eten vooraleer we die opkregen. 😉

antwerpenjanuari2016

Tijd voor ons eerste bijpraat-afspraakje in Antwerpen en dus meteen een super leuke start van 2016. Geweldig gezelschap, lekker zoet zondigen en leuke boeken cadeau gekregen. We probeerden dit keer een nieuw adresje uit in de namiddag. Kaffeenini ligt niet echt in het centrum, maar was zeker de moeite waard.

funko-doll-snape-de-reiziger-diana-gabaldon

Ik heb mezelf NOG gelukkiger gemaakt door twee cadeautjes te kopen die al lang op mijn wishlist stonden.

20160105_122335

En een dagje later mocht ik zelf iemand gelukkig maken door de winnaar van de Nieuwjaar Winactie te trekken. Nadien kwamen mijn vroeger verworven Tetris-vaardigheden goed van pas om alle prijzen in één doos te krijgen.

20160105_120644

Het mapje dat ik enkele weken eerder al toonde komt nu geweldig van pas om mijn blog-archief te bewaren. Het blog-archief zelf kwam dan weer goed van pas bij het samenstellen van al mijn terugblik-lijstjes.

20160105_215751

Geliefden konden al zo’n halsketting kopen waarbij ieder de helft van een hartje draagt, vriendinnen konden samen exact hetzelfde armbandje aanschaffen én Blogger-vrienden … Tja, daar bestond bij mijn weten nog niets voor dus maakte ik deze bladwijzers die samen één geheel vormen. 😉

kleedjelouche

Ik word helemaal happy wanneer ik dit nieuwe kleedje draag. Dat dit kleedje oorspronkelijk 67€ was en ik er uiteindelijk zelf slechts 8,5€ voor moest betalen maakt het uiteraard alleen maar leuker. Wel een klein beetje louche. 😉

20160106_15155720160106_151549

Het kwam er nog eens van om nieuwe kaartjes te maken. Welgeteld twee, zoveel tijd had ik nu ook weer niet. Al was het wel tof om na al die kerstkaarten dit keer iets helemaal anders in elkaar te flansen.

20160108_152259

Ik liep een beetje op de feiten vooruit toen ik tijdens het lezen van het laatste recensie-boek al aan het bedenken was welk eigen boek ik hierna wilde lezen én … toen stond er een pakjesdienst aan de deur met onverwachts recensiemateriaal. Ondertussen ben ik toch eerst maar een eigen boek beginnen lezen anders kan ik die TBR nooit doen zakken.

11 gedachten over “Foto-update #61”

  1. Deze jurk komt van bij Modemakers, een grote winkel die verschillende merken verkoopt. Dit merk ben ik ergens anders nog niet tegengekomen.

 1. Leuke update!
  Ik ben wel nieuwsgierig naar je blogarchief. Wat zijn al die gekleurde vakjes op het blad?
  Haha, moest toch lachten met de merknaam voor dat kleedje. Waar halen ze het!
  Mooie kaartjes! Vooral die met de vlinder vind ik prachtig!

  1. Die kleuraanduiding is om snel iets te kunnen opzoeken. Groen staat bijvoorbeeld voor de recensies, lichtblauw zijn Tags en Challenges, roos staat voor Listomania, … Ik had zelf ook veel plezier in de merknaam, zeker doordat het plots zo goedkoop was. Dankjewel! Die vorm van die vlinder gebruik ik graag. Eigenlijk nog liever wanneer je de fijne details van de vlinder kan zien, maar nu gebruikte ik hem even op een andere manier.

 2. Zo’n leuk idee, die gedeelde boekenwijzers! Misschien maak ik er zo volgend jaar wel eentje voor mijn vriend en mij als we onze nieuwe boekencadeautjes geven (hoewel, zo lang wachten gaat mij waarschijnlijk niet lukken 🙂

 3. Die tortilla ziet er echt super lekker uit! Heb je dat zelf bedacht of kan ik ergens online een recept vinden? 😀
  En je nieuwe kleedje vind ik ook super mooi! En ik ben gek op zulke koopjes <3

  1. Die tortilla is een recept van A.Heijn als ik me niet vergis. Het zou echter wel kunnen dat ik wat heb aangepast. (dat doe ik immers nogal vaak wanneer ik een bepaald ingrediënt niet mag eten). Dat kleedje maakt me ondanks het trieste weer meteen vrolijk wanneer ik het draag.

 4. Wat een leuke foto’s weer! En wat een geluk met dat jurkje, ik grijp altijd net naast de aanbiedingen 😛 The Matrix blijven leuke films om te kijken, een paar jaar geleden keek ik ze ook steeds rondom de kerstdagen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.