Aanwinsten januari 2016

aanwinstenEen nieuw jaar, maar sommige dingen blijven gewoon hetzelfde hoor. Deze maandelijkse aanwinsten-post bijvoorbeeld. Ik ga niet meer elke maand een update van mijn challenges posten, maar mijn nieuwe aanwinsten blijf ik wel nog steeds delen aan het einde van elke maand. Op die manier sta ik zelf nog wat meer stil bij al dat leuke/mooie/avontuurlijke nieuwe leesvoer. Met deze aanwinsten werd 2016 ingezet.

dereizigerdianagabaldon

De reiziger – Diana Gabaldon

Tja, ik was toen nog op mijn kerstcadeau aan het wachten en vond dat ik in de tussentijd mezelf alvast een boek cadeau mocht doen. De boeken van Diana Gabaldon staan al erg lang op mijn wishlist dus de keuze was snel gemaakt. Nog even wachten tot het ‘Het vuur van de herfst’ herdrukt is en dan schaf ik ook de volgende vier delen aan. Vermits ik een vooruitziende vrouw ben heb ik daar alvast een plankje voor gereserveerd. 😉

kerstboeken2015

Faefever – Karen Marie Moning
The sweet scent of blood – Suzanne McLeod
The cold kiss of death – Suzanne McLeod

Ik kreeg echter ook een aantal boeken cadeau van mijn boekenmaatje. Twee boeken van een schrijfster die ik nog niet ken én het derde deel uit de reeks van Karen Marie Moning. Dankzij deze vriendin leer ik heel wat nieuwe auteurs kennen én dat vind ik natuurlijk super leuk.

20160108_152259

Een warm welkom – Nora Roberts
Duizend stukjes van jou – Claudia Gray

blauwemaan

Blauwe maan – Jaye Wells

In januari mocht ik ook enkele recensie-boeken ontvangen. Eén van hen had ik verwacht, de andere twee waren een verrassing. Slechts één van de drie beviel me niet, de andere twee vond ik dan weer net heel leuk.

levenendoodstepheniemeyer

Leven en Dood – Stephenie Meyer

Op het einde van de maand stond er een koeriersbusje aan de deur met dit leuke boek. Dat won ik tijdens Emmy’s Boeken Adventskalender. Dankjewel lieve Emmy. Eigenlijk ben ik nog steeds een beetje boos dat het geen Midnight Sun is – ik hoopte echt dat die naar aanleiding van de 10de verjaardag eindelijk gedrukt zou worden. Maar ik ben ook echt benieuwd wat ik van deze versie ga vinden.

5 gedachten over “Aanwinsten januari 2016”

    1. Ja hé. Ik ontdekte de boeken pas vorig jaar en heb er nog maar vier gelezen. Die vier vond ik echter zo goed dat ik ze ook echt wilde aanschaffen om later te herlezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.