Grappige mailtjes

grappigemailtjesVrijwel iedere blogger heeft een contactformulier of email-adres op zijn/haar blog staan. Uiterst handig wanneer mensen een vraag voor je hebben want zo kunnen ze die ook effectief stellen. Vermits Zwartraafje een boekenblog is zijn de meeste van die mailtjes boek-gerelateerd. Zo kreeg ik al eens de vraag of ik wilde meedoen aan een blogtour, of zin had om een specifiek boek te recenseren. Het meest bijzondere mailtje van dit jaar was dat waarin ik werd uitgenodigd om Julie Kagawa te ontmoeten. Af en toe zorgt dat contactformulier ook eens voor verrassingen.

Net zoals je soms grappige zoekopdrachten kan terugvinden wanneer je Jetpack raadpleegt, komen er immers soms grappige mailtjes in je inbox terecht.

Enkele voorbeelden:

De vrouw die op zoek was naar Mango Curry en Orange Pepper. Er verscheen ooit een foto van deze lekkere kruiden in een foto-update en zo was die vrouw op mijn blog terechtgekomen. Gelukkig kon ik haar verder helpen. Voor de geïnteresseerden … enkele maanden terug werden ze nog steeds verkocht door Delhaize, maar niet elk filiaal heeft ze in hun aanbod.

navy_arrow

De meneer die vroeg of ik misschien mijn Benno CD-rek wilde verkopen. Ja hoor, je leest het goed. In een ver verleden heeft dat cd-rekje verschillende functies gehad, maar ondertussen staat het al een tijdje bij mijn ouders thuis. Het is een echter een lager model dat Ikea al enkele jaren niet meer verkoopt én op de een of andere manier was die man tijdens zijn zoektocht bij Zwartraafje terechtgekomen.

navy_arrow

Onlangs was er zelfs iemand die vroeg of ik de Het rad des tijds-serie van Robert Jordan niet wilde verkopen. Toch niet. Of alleszins niet vooraleer ik de boeken een keertje heb kunnen lezen. Want dat heb ik immers beloofd aan een vriendin.

navy_arrow

Nog niet zo lang geleden kreeg ik ook een mail naar aanleiding van de recensie van dit kookboek. Nu ben ik geen chef kok maar ik heb naar beste kunnen de vrouw haar culinaire vragen beantwoord.

Hebben jullie ook al van die grappige mails gekregen?

4 gedachten over “Grappige mailtjes”

  1. Haha, ale zo grappig dat mensen gewoon mailen om te vragen of je zomaar iets verkoopt 🙂
    Heb ik nog nooit gehad, maar dat is ook logisch: enerzijds bestaat mijn blog nog niet lang en anderzijds ben ik er sinds mijn blogverhuis nog niet toegekomen om een deftige contactpagina op te stellen, waardoor mensen mij momenteel eigenlijk helemaal niet kunnen mailen (oeps).

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.