Foto-update #59

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

kerstverlichting-antwerpen

Toen ik laatst met mijn nichtje in Antwerpen was konden we ’s avonds van de kerstverlichting genieten terwijl we in de kou terug naar de auto wandelden.

gevuldespeculaas

Terwijl ze boven in de badkamer bezig waren met het installeren van een nieuwe douche stond ik in de keuken deze gevulde speculaas te bakken.

20151210_113437

Tja, een boekenkast is nu eenmaal geen cd-rek. Ik ergerde me er al een tijdje aan dat mijn cd’s of te ver naar achter stonden of vooraan maar dan allemaal op een andere afstand. Hoog tijd dus om een betere indeling te vinden en dat werd uiteindelijk deze. Vier dozen vol cd’s én mijn favoriete en meest gedraaide cd’s binnen handbereik.

kerstkaarten-2015

Na het maken van zo’n 40-tal kerstkaarten moeten er uiteraard ook nog wensen geschreven worden.

20151205_125241

Ik maakte opnieuw een lading hangers en sommige werden best wel leuk … Door de lichtinval kan je de tekst van de blauwe hanger maar moeilijk lezen. Er staat ‘Never argue with a librarian. They know too much.’

alien-in-chief-gini-koch

Een tijdje terug bestelde ik enkele nieuwe boeken bij The Book Depository. Ik moest nog even wachten vermits het een pre-order was maar onlangs kwam het nieuwe boek van Gini Koch aan. Met nog een leuke bladwijzer er bovenop. De afgelopen keren was dat niet het geval, dus ik was heel gelukkig toen er nu wel weer eentje bij was.

afleiding-schaduw

Terwijl ik aan het werken was zag ik regelmatig beweging aan mijn linkerzijde. Op de duur had ik door dat et gewoon mijn eigen schaduw was die voor afleiding zorgde. 🙂

20151205_114647 20151210_153019

De eerste kerstpakjes werden alvast ingepakt. Sommige zijn zelfs al uitgedeeld, maar ondertussen staan er al weer enkele nieuwe bij.

oxfam-geschenkenbeurs

Vermits de Sint blijkbaar nog steeds een louche boekhouder heeft … (zijn boekhouding klopt immers duidelijk niet vermits hij ons huis weer heeft overgeslagen) kocht ik gewoon zelf een pakje op de Kerstbeurs van de Wereldwinkel. Deze ketting hing bij de koopjes en de kleuren spraken me wel aan. Verder was het ook het moment om onze theevoorraad aan te vullen.

voorjaar-2016-harper-collins

Deze catalogus van Harper Collins stak tussen de post én blijkbaar komen er super veel Nora Roberts boeken uit in het voorjaar. Dat is trouwens niet het enige hoor … Harper Collins brengt bijvoorbeeld ook de eerste tweede delen uit Jennifer L. Armentrout’s The Dark Elements-reeks uit.

antwerpen-centraal-kings-cross-station

Jullie weten al dat ik vrij veel fantasie heb. Toen ik in Antwerpen op een vriendin aan het wachten was (Jaja, het was weer tijd voor onze maandelijkse boeken-bijpraat-date) maakte ik mezelf dan ook graag wijs dat ik in King’s Cross Station was.

blood-kiss-j-r-ward

Yes, ook de nieuwe J.R.Ward kwam aan. Er hoorde ook een prachtige bladwijzer bij maar die was jammer genoeg rond het boek gebogen.

20151208_091443

Tijdens dat leuke afspraakje kwam ik deze magneet tegen én vermits die me aan de lay-out van mijn blog deed denken kon ik hem niet laten liggen.

nessie

Ik kocht ook een origineel kerstcadeau voor mijn schoonmoeder waarvan ik denk/hoop dat ze het leuk zal vinden. Zelf zou ik er iedere keer dat ik soep uitschep vrolijk van worden.

7 gedachten over “Foto-update #59”

 1. Ik heb ook een paar keer geen boekenlegger erbij gekregen. 🙁
  En wat gaaf dat ook de andere boeken van Jennifer L. Armentrout vertaald worden 🙂
  Die soeplepel heb ik eerder ook eens gespot, die is echt heel erg leuk!

 2. Ik was de gelukkige die de meeste van de hangers als kerstcadeau kreeg. Vorige week had ik een Harry Potter-referentie aan die helaas maar weinig mensen snapten. Deze week is het zwarte katje dat komt piepen aan de beurt 🙂
  Ik kan iedereen aanraden om zichzelf te laten verwennen met deze prachtige hangers! Bedankt Liesbet!

  1. Ik ben vooral blij dat ik goed gekozen had. En euh … awoe voor mensen die onze Harry Potter-referentie(s) niet snappen. 😉

 3. Mmm, die gevulde speculaas ziet er lekker uit! En die pollepel is super grappig, daar zou ik inderdaad ook elke keer vrolijk van worden.

  En dat van die eigen schaduw en dat dan pas na een tijdje door hebben, is nogal herkenbaar vrees ik 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.