Foto-update #57

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

boekenbeurs2015De zwaar beladen draagtassen die er na een bezoekje aan de Boekenbeurs voor zorgden dat ik wat armspieren kweekte kregen jullie al te zien in mijn terugblik. De inhoud kwam echter nog niet aan bod, maar zoals jullie op deze foto kunnen zien zal mijn aanwinsten-blogpost voor november vrij uitvoerig worden.

20151102_101512In een klein stationnetje ’s ochtends in de vroegte … Het was vooral een mistige ochtend die dag maar dat was geen belemmering. Net als tijdens ons andere maandelijkse afspraakjes genoot ik ook dit keer samen met mijn vriendin van een dagje …

 

20151102_172135lekker zondigen en heerlijk bijpraten 😉

20151103_113718De boeken van Anne Bishop vond ik geweldig, die van Patricia Briggs heb ik heel graag gelezen. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar dit nieuw verschenen Urban-boek dat werd uitgegeven bij De Fontein.

20151106_101450Je zou af en toe kunnen vergeten dat het herfst is vermits we tot nu toe zolang van mooie temperaturen hebben genoten. Deze verse walnoten en kastanjes zorgen er gelukkig voor dat ik niet vergeet dat het wel degelijk herfst is.

diylippenbalsemDe dochter van mijn nicht kwam nog is langs voor een knutselmiddag en samen maakten we deze DIY lippenbalsem met aardbeiensmaak. Dit projectje deed me nog meer beseffen hoe ontzettend veel smaak- en kleurstoffen er in de meeste lippenbalsems verwerkt worden.

 

20151107_094934Bij mijn tweede bezoekje aan de Boekenbeurs wilde ik graag de mensen van Agora even bedanken vermits ik dankzij hen Julie Kagawa mocht ontmoeten. Deze notenkoekjes leken me daar wel geschikt voor.

 

 

 

20151108_124930Ik ging onlangs voor het eerst bij de Burgerij eten. Best lekker maar ik snap de hele hype niet zo goed.

paarsescoodieDankzij het book Scoodies haalde ik de wol en haaknaald nog eens boven en waagde me aan één van de eenvoudigere patronen. Oh ja, een Scoodie is een combinatie van muts en sjaal in één. De recensie van het boek verschijnt binnenkort.

 

 

bznBij mijn ouders zijn de kaarten met wensen van Bond Zonder Naam al jarenlang aanwezig in huis. Op de Boekenbeurs was deze vereniging naar goede gewoonte weer van de partij en dit keer ben ik zelf ook mijn adres gaan opgeven. Ik kreeg meteen deze drie wenskaartjes mee naar huis én een eerste kaart.

 

20151114_122355Deze nieuwe aanwinst zag ik onlangs in een boekenwinkel in Antwerpen. Het leek me de ideale map voor een Boekenfan alleen jammer dat er slechts enkele papieren in passen.

 

 

 

 

20151114_142206

 

 

Ons plastic tafelkleed was na 13 jaar aan vervanging toe. Toevallig was deze paarse versie het enige met een sobere print die net te ouderwets was.

 

 

 

optimismebznEigenlijk is dit een bijsluiter. Niet de versie die je bij medicatie krijgt, maar het kaartje dat normaal samen met een kaars van Bond Zonder Naam wordt verkocht. Toen ik onlangs in het filiaal in Antwerpen was, lagen daar een heel deel oudere bijsluiters die per stuk verkocht werden én deze kon ik niet laten liggen. Hij staat thuis in het zicht als geheugensteuntje wanneer het wat minder gaat.

6 gedachten over “Foto-update #57”

    1. Die nieuwe aanwinsten hebben slechts één probleem … ik heb er geen evenredige hoeveelheid leestijd bovenop gekregen én heb dus ondertussen met leesstress te kampen vermits ik niet alle recensies binnen de maand na ontvangst kan publiceren. Nu maar hopen dat de uitgeverijen daar geen probleem mee hebben.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.