Foto-update #53

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

wortelcourgettesoep

Nu het sneller donker wordt en af en toe best wel fris – heb ik ook meer zin in een kom warme soep. Deze tomaat-courgettesoep met een beetje soyaroom en geroosterde pompoenpitten zorgde voor een oplossing

tortillatonijnzongedroogdetomaten

Ik probeerde ook weer eens een recept-fiche van A.Heijn uit. Deze tortilla met aardappels, tonijn en zongedroogde tomaten werd dus getest én gelukkig ook goedgekeurd.

knutselmateriaalwibra
Er werd ook wat nieuw knutselmateriaal aangeschaft. Ik heb echt geen excuses meer om het maken van kerstkaarten uit te stellen … zodra ik mijn neus van tussen de boeken kan trekken.

washitapeeendjes

Deze washi-tape kon ik echt niet laten liggen. De eendjes zijn veel te schattig en ze gaan ongetwijfeld van pas komen bij geboortekaartjes.

internationalchocolateday

Ondanks dit perfecte excuus kon ik toch aan de verleiding weerstaan. Ik was dan ook heel fier op mezelf, al mag de weegschaal stilletjes aan ook gaan beseffen dat ik wel echt mijn best doe.

supernatural

Ik voel me al enkele weken niet zo goed.  Gelukkig was ik wel in goed gezelschap toen ik me ziekjes voelde.

20150911_220217
Dean ziet het blijkbaar ook even wat minder zitten maar wist me gelukkig wel binnen de kortste keren aan het lachen te brengen.

20150912_151613

Ik begon alvast aan een eerste kerstkaartje. Het werd uiteindelijk wel leuk, maar er kroop iets teveel tijd in om er nog is minstens 30 dezelfde te maken.

20150915_160558

Als Chewie niet kan chillen is dat geen probleem want ik heb … hooi en korrels …

imapottergirl

Jaja, hoog tijd dat ik nog eens een aantal minuten naar deze afbeelding staar om dat andere liedje uit mijn hoofd te krijgen.

20150915_174618

Oh ja wat liedjes betreft … It’s getting cold in here, so put on warmer clothes. Dat ik er plots een beetje uitzie als Smurfin neem ik er dan maar bij.

hobbysalon2015

Dankzij een vriendin van mijn tante konden we gratis naar het Hobbysalon. Een super vermoeiende dag, maar ik ben wel heel blij met mijn nieuwe aanwinsten.

onceuponatimehanger

Vermits ik me al enkele weken minder voel kocht ik deze hanger op mezelf op te beuren.

frambozen

Deze verse frambozen van mijn schoonouders zorgden er dan weer voor dat we nog wat konden nazomeren.

snijvormen

Oops! Nog meer knutselmateriaal. Tja, ik had met twee vriendinnen afgesproken om naar een knutselwinkel in Bergen op Zoom te gaan, VOOR ik onverwachts te horen kreeg dat ik mee kon naar het Hobbysalon. Zoals je kan zien heb ik me hier dan ook braaf ingehouden.

20150920_102435

Blijkbaar slaap ik met mijn hand tussen mijn arm gekneld OF Castiel kwam ’s nachts even op bezoek. Die tweede verklaring klinkt zoveel interessanter.

Een gedachte over “Foto-update #53”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.