Foto-update #47

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek. 😉

20150612_121844Eigenlijk zou ik dit op het lijf geschreven accessoire elke dag moeten dragen. Maar vermits ik zo iemand ben die vaak vergeet om een halsketting om te doen – moet ik er ook echt aan denken om deze leuke button op te spelden.

smoothiesIk ben zo blij dat ik weer wat vaker smoothies kan maken. Die lekkere drankjes maken het me immers veel makkelijker om op een gezonde manier te snoepen en de ongezonde maar Oh zo-lekkere zoete zondes te weerstaan. Nu ja, toch op zijn minstens een beetje makkelijker. Zowel de versie met banaan en rode vruchten als die met banaan, perzik én mango waren super lekker

20150613_095704Het komt er minder vaak van als vroeger. Door de maandelijkse knutsel-afspraakjes met twee creatieve vriendinnen lukt het me gelukkig wel minstens één keer in de maand om een nieuwe lading kaartjes te maken. Dit kaartje was echt mijn favoriet bij die laatst gemaakte lading.

20150613_180654Ik probeerde nog eens een receptje uit mijn Dagelijkse Kost-kookboeken uit. Meerbepaald deze smeus. Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar ik vond het wel erg lekker.

 

afspraakjejuniHet leek weer een eeuwigheid geleden sinds de vorige date, dus was ik heel blij toen het weer tijd was voor ons maandelijkse bijpraat afspraakje. We spraken af in Antwerpen, genoten van lekker eten, van elkaars gezelschap én het bijna onbeperkt (nog steeds geen timeturner) over boeken kunnen praten. Ik kreeg zelfs al twee superleuke verjaardagscadeautjes én dat terwijl mijn verjaardag nog moet komen. Ondertussen komt die dag al wat meer in het zicht.

20150616_102846Ik mocht het vegetarische én vaak veganistische kookboek ‘My New Roots’ van Sarah Britton recenseren én nu het zo warm is krijg ik steeds meer zin om dit gezonde alternatief voor Chunky Monkey uit te proberen – jammer genoeg heb ik momenteel geen plek in de diepvries.

 

 

photoshootTussen twee foto-updates door deed ik mee aan een fotoshoot. Jaja, je leest het goed. Ook al vind ik het zelf nog steeds hilarisch dat ik fotomodel heb gespeeld. Eigenlijk was het een vriendendienst vermits een goede vriendin van me vrij snel modellen zocht voor een fotoshoot voor haar werk. Ze promoot een bepaalde regio als toeristische trekpleister én met deze shoot wilden ze reclame maken voor plaatselijke winkels en streekproducten. Nu weten jullie ondertussen waarschijnlijk wel dat ik niet fotogeniek ben. Op de één of andere manier sta ik doorgaans met een uiterst gekke gelaatsuitdrukking op foto’s. Zo van die gezichten waarvan je geen flauw idee hebt hoe je ze kan trekken. Maar hé, het was voor een super lieve vriendin, ik ontdekte hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens zo’n foto-shoot, leerde lekkere adresjes in de buurt kennen én kreeg als beloning een ijsje.

Eén van die adresjes was een plukboerderij waar je tegen betaling je eigen boeketje bloemen mag plukken. Op het einde van de middag kreeg ik van één van die uitbaters een kaart als bedanking en toen ik thuiskwam ontdekte ik dat daar drie waardebonnen in zaten. Binnenkort mag ik dus bloemen gaan plukken én nee daar ben je nooit te oud voor.

20150617_092928Bibliotheek-geluk = je boeken inleveren én ontdekken dat dit keer het eerste deel van de Nachtschade-serie binnen is. Wat zeg ik … de volledige reeks is binnen. Het eerste deel heb ik op verlof gelezen, hopelijk kan ik binnenkort werk maken van de overige boeken al staat De verre kust van Diana Gabaldon toch net iets luider op me te roepen.

indexJoepie! Deel 1 van mijn bestelling bij The Book Depository kwam aan. Jammer genoeg ZONDER bladwijzers. Enkele dagen later kwamen de resterende boeken aan. Dit keer mét bladwijzers – drie keer dezelfde.

 

 

20150620_192250Natuurlijk is het leuk om ook eens iets anders te lezen, maar euhm … deze tijdschrifen liggen ondertussen al eventjes op me te wachten én het is er nog steeds niet van gekomen om ze te doorbladeren.

20150627_122700Jullie weten ondertussen al dat er bij ons thuis geen koffie wordt gedronken maar wel véél thee. Zelf hou ik er van om verschillende smaken af te wisselen. Deze theesoort die je bij de Wereldwinkel kan terugvinden lusten we echter allebei graag. Vermits onze voorraad was uitgeput heb ik hem vandaag weer even opnieuw aangevuld.

4 gedachten over “Foto-update #47”

    1. Oops, dat is nog die van juni hoor. Ik had een beetje magazine-achterstand opgelopen. Hopelijk ligt het juli-nummer al in de winkel want ik kom er morgen normaal langs.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.