Gelezen in maart 2015

gelezeninmaartOndertussen begin ik stilletjes aan onder ogen te zien dat ik nooit op één maand tijd alle boeken zal kunnen lezen die ik in gedachten op een maandelijks lezen-lijstje heb genoteerd. Jammer genoeg bestaat het leven niet uit boeken alleen én komen er ook andere zaken als ‘het huishouden’ aan te pas. Er gaat zo’n prentje rond via Pinterest, Facebook en Co waar ik me op die momenten steeds perfect in herken … ‘Life is what we call that period of time that interrupts our reading’.

Ik heb dan ook de gewoonte om op elk vrij moment te lezen: wachtend op de bus, in de wachtzaal, terwijl ik aan het koken ben, of wanneer ik wacht tot de vloer na het kuisen is opgedroogd, … en net daardoor kan ik ondanks de soms drukke planning toch nog wel wat boeken uitlezen. Deze maand waren dat de volgende exemplaren …

 gelezeninmaart20152
De ontbijtclub – Debbie Macomber
Droom van een man – Kristan Higgins
Geboorterecht – Nora Roberts
Ik ben de nacht – Ethan Cross
The Darkest Pleasure – Gena Showalter
Samensmelting – Veronica Roth

gelezeninmaart20151
De laatste liefdesbrief – Jojo Moyes
Once upon a Billionaire – Jessica Clare
Maak me gek! – Matthew Quick
Versplinterd – Dani Atkins
Rode Letters – Anne Bishop
Vermoord uit wraak – J.D.Robb
The Green Kitchen Travels – Davied Frenkiel & Luisa Vindahl

6 gedachten over “Gelezen in maart 2015”

    1. Daar zou ik mezelf eigenlijk ook een tijdje aan moeten houden. Maar euhm, het was Boekenfestijn én er lagen niet te missen koopjes. Ik zal dus maar proberen om een bezoekje aan The Book Depository zo lang mogelijk uit te stellen, want daar ga ik exact hetzelfde probleem hebben.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.