Facts about me #3

factsaboutmeOndertussen weten jullie wel ongeveer wat mijn favoriete genres zijn én wie er thuis hoort in het rijtje met favoriete auteurs. Dankzij Tags en Challenges krijg je af en toe ook inzicht in mijn boekige gewoonten of de uitdagingen die ik mezef opleg. Maar wisten julle dit al …

Vroeger wilde ik achtereenvolgens verpleegster, kleuterjuf, leerkracht én journaliste worden. Uiteindelijk werd ik boekenworm én blogster en dat bevalt me uitermate.

In de periode waarin ik veel fanfiction las, kwam er in één van die vele verhalen (Sookie Stackhouse) een anti stof-en vuilspreuk voor. Vermits Dobby zich nog steeds niet laat zien is het vinden van de persoon die deze spreuk kan uitvoeren mijn Plan B geworden. Die eindeloze strijd met het stof vergt veel te veel tijd die ik veel liever vul met lezen.

Ik ben niet fotogeniek én als ik op video sta wordt het zelfs nog erger, dan klinkt mijn stem immers als die van een alien met een te hoge frequentie. Althans, zo was het vroeger. Wie weet hoe klink ik nu wanneer ik een filmpje zou proberen opnemen. Dat heb ik jullie dus mooi weten te besparen door het bij filmloze blogposts te houden.

Ik hou wel van verrassingen in de vorm van kaartjes, attenties, onverwachts nieuws, … maar je zou me niet gelukkig maken met een verrassingsfeestje waarbij er plots mensen vanachter de zetel springen.

 

 

 

abookwormanda normalEigenlijk vind ik het wel leuk wanneer vrienden boekgerelateerde zaken doormailen of op mijn FB-pagina posten omdat die hen aan mij deden denken → boekentaarten, afbeeldingen, … Ik vermoed dat ze dat ook wel weten, vermits dit één van de laatste afbeeldingen is die ik zelf heb geplaatst.

Blue-Jeans-Texture-Pocket-1034018Ik heb er een hekel aan wanneer ik op zoek moet naar een nieuwe broek. Dat stel ik dus meestal uit tot mijn huidige broeken vrijwel tot op de draad versleten zijn. Recent was dat dus echt wel het geval. Gelukkig bestond het model nog steeds en bleef het bij één winkelbezoek.

 

 

cijfersBlijkbaar tel ik steeds de treden wanneer ik een trap gebruik. Vaak zelfs onbewust. Zo weet ik perfect het aantal treden van de trap naar de slaap -en badkamer, maar ook die van de zolder -en keldertrap. Gelukkig onthou ik dat aantal bij andere mensen dan weer niet, anders zou het een beetje te gek worden. 🙂

5 gedachten over “Facts about me #3”

    1. Zo doe ik het dus ook. Een licht én een donker model en dan weer volop duimen dat het tot de vaste collectie hoort zodat ik de eerst volgende keer meteen weet waar ik terecht kan. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.