Facts about me #2

factsaboutmeOndertussen weten jullie wel ongeveer wat mijn favoriete genres zijn én wie er thuis hoort in het rijtje met favoriete auteurs. Dankzij Tags en Challenges krijg je af en toe ook inzicht in mijn boekige gewoonten of de uitdagingen die ik mezef opleg. Maar wisten julle dit al …

abookislikeafriend– wanneer uitgeleende boeken terugkomen vind ik het een leuk gevoel om ze terug op hun vaste plek in de kast te schuiven. Tja … één grote boeken-familie.

 

DSCN1430– Ik hou van bloemen. Van boeketjes waarbij de kleuren mooi bij elkaar passen, van een elegante orchidee, van verse seringen die niet enkel mijn favoriete kleurtje hebben maar ook nog eens heerlijk ruiken, van meiklokjes, …

– ik hou er in het algemeen van wanneer dingen mooi bij elkaar passen. Niet de decoratiespulletjes die je in een set koopt én zo exact op elkaar zijn afgestemd. Maar een verzameling van apart vergaarde voorwerpen die door hun vorm en kleuren een soort eenheid lijken te vormen. Dus niet zozeer de knap ingerichte woningen uit magazines waarin je amper durft bewegen, maar de gezellige leefruimten waarin een allegaartje van souvenirs én versieringen een uitnodigend geheel vormen.

– Het lijkt me heerlijk om mijn liefde voor boeken en het bereiden van zoet gebak te combineren in een knus boekenwinkel & theehuisje-in-één.

blokfluit– Ik heb absoluut geen gevoel voor ritme én vrees dan ook dat ik zowel mijn lieve blokfluitjuf als mijn balletleerkracht in het verleden nachtmerries heb bezorgd .

 

– soms vul ik mijn opdrachtenlijstje aan ook al heb ik de klusjes al uitgevoerd. Ik ben gewoon blij wanneer ik afgehandelde zaken kan doorstrepen omdat je op die manier tenminste ziet dat ik vanalles heb verwezenlijkt.

Medion   DIGITAL CAMERA– ik durf eigenlijk geen risico’s nemen bij de kapper. Ondertussen bij ik mijn lange haar zo gewoon dat ik het niet meer zou willen wissen. Tot nu toe nog nooit geen kleurtje op mijn haar gehad én het grootste risico dat ik ooit nam was het laten zetten van krullen. Uiteindelijk leek ik verdacht veel op een poedel én pas twee maanden later zagen de krullen er mooi uit. Die dag verdween er in lengte meteen zo’n 25cm van mijn haar dus dat was best wel even wennen.

klok– blijkbaar heb ik iets met cijfers. Wanneer ik naar de klok kijk staan daar vrijwel altijd exact dezelfde cijfers (14u14, 21u21, 9u09, …) Als ik met de bus onderweg ben én omhoog kijk, zie ik meestal meteen een huisnummer 33 (hetzelfde huisnummer van mijn ouders hun huis). Eigenlijk vind ik dit soort toevaligheden wel grappig.

Vinden jullie deze persoonlijke weetjes leuk? Dan laat ik dit soort blogpost in de toekomst nog eens verschijnen.

9 gedachten over “Facts about me #2”

  1. Grappig deze dingentjes, altijd leuk om te lezen. Ik houd ook van bloemen thuis alleen ik ‘vergeet’ ze nog wel eens te kopen. Nu is de tafel ook weer zo leeg. En opzich wel goed voor je haar dat je er niks mee durft, zo beschadigd het ook niet.

    1. Ik heb niet snel de neiging om ze zelf te kopen, maar vandaag kwam ik toch met een klein boeketje paarse tulpen thuis.

  2. Leuk die weetjes! En dat idee voor een theehuisje met boekenwinkeltje lijkt me geweldig! Heerlijk theeleuten en ondertussen een mooi boek lezen. De perfecte combinatie

    1. Allez dan. Enkele soorten koffie én een gigantisch aanbod theesmaken. Het omgekeerde dus van de meeste zaken.
      Die chocolademelk leek me vanzelfsprekend te zijn. 🙂

  3. Ik hou er ook echt van als allemaal verschillende dingen mooi bij elkaar passen 😀 Vind het dan ook leuk om daar naar te zoeken en verschillende dingen te combineren ^^

    Leuk zo’n post trouwens 😀 Leren we je weer een beetje beter kennen :3

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.