Gelezen in november

gelezeninnovemberDe dagen zijn plots een pak korter, het zonlicht verdwijnt al snel en maakt plaats voor lange, donkere avonden. Ideaal dus om met fleece én boek in de zetel te kruipen (liefst met een tas hete thee binnen handbereik). Ja hoor, de perfecte leescondities. Op die ene avond na toen we hier plots een electriciteitspanne hadden in de hele straat. Een panne die vrijwel de hele nacht duurde én het lezen wel degelijk belemmerde. Gelukkig bleef het bij die ene panne en kon ik de maand oktober de volgende boeken lezen.

Iets minder boeken als anders dit keer. Blijkbaar zijn de dagen echt wel korter geworden, want ik leek minder tijd over te houden om te lezen. Ik had dan weer wel het geluk dat er veel variatie zat in de boeken die ik de afgelopen weken las. Van Graeme Simsion’s grappige ‘Het Rosie Effect’ tot het knap geschreven Koekoeksjong. Een boek dat op de markt kwam als het debuut van de onbekende Robert Galbraith. Een pseudoniem voor de veel bekendere J.K.Rowling.

Een kookboek, fantasie, spanning, romantiek, humor, … Deze maand waren al deze aspecten goed vertegenwoordigd dankzij de volgende boeken:

2014-11-30 14.56.49

Het Rosie Effect – Graem Simsion
Alice in Zombieland – Gena Showalter
Voor altijd verliefd – Abbi Glines
Wat Katie eet – Katie Quinn Davies
Kom bij me – Rachel Gibson
Koekoeksjong – Robert Galbraith
Gestrand met een miljonair – Jessica Clare
Vuurdoop – Nora Roberts
At last – Jill Shalvis
Schim en Schaduw – Leigh Bardugo
Zijderups – Robert Galbraith
De meeste dromen zijn bedrog – Mhairi McFarlane

2 gedachten over “Gelezen in november”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.