Aanwinsten November

indexToch wel een beetje confronterend zo’n terugblik op je nieuwe aanwinsten. Ik ben geneigd om te denken dat ik niet overdreven veel nieuwe boeken aanschaf, maar deze rubriek doet me beseffen dat ik me hier wel eens zou in kunnen vergissen … Naar goede gewoonte laat ik jullie even zien welke boeken de afgelopen maand werden toegevoegd aan mijn privé-bibliotheekje.

De maand november begon met een bezoekje aan de Boekenbeurs. Nu ja, eigenlijk twee bezoekjes, maar ik nam enkel de eerste keer nieuw leesvoer mee naar huis. Die woensdag kreeg ik immers bij L&M Books en Lannoo recensie-materiaal aangeboden. Ik mag me uiterst gelukkig prijzen want vertrok er met twee zwaarbeladen tassen.

aanwinstenBovendien had ik mezelf ook beloofd dat ik een beloning voor mezelf mocht kopen omdat ik mijn dieet goed volhield en al wat gewicht had weggewerkt. Vermits het niet echt logisch zou zijn om mezelf te belonen met lekkere zoetigheden, koos ik voor deze (veel gezondere) box van Nora Roberts. Ondertussen heb ik bijna al mijn recensie-exemplaren uitgelezen, dus ik hoop binnenkort één van de pockets rond de gebroeders Kade te kunnen lezen.

Ondertussen had ik ook bericht gekregen dat het laatste nieuwe Gini Koch boek onderweg was. Ik had het in pre-order besteld bij The Book Depository, maar jammer genoeg is het boek nog niet aangekomen. Nog spijtiger vind ik het feit dat de postbode gisteren helemaal niet heeft aangebeld. Ik was thuis en heb de brievenbus gehoord, toen ik dus enkele minuten later de post wilde halen bleek dat er een briefje lag waarop stond dat hij had aangebeld maar dat er niet werd opengedaan. Tja, niet dus hé, want dan had ik het zeker gehoord. Maandag kan ik mijn pakket met nieuwe boeken dus gaan ophalen bij de post.

2014-11-29 12.12.39Niet meer op tijd voor deze aanwinsten blogpost, maar dat betekent wel dat er bij de december-editie ook een deel boeken zullen getoond kunnen worden.

Normaal had het dus bij de Boekenbeurs-aanwinsten gebleven, maar een bezoekje aan de plaatselijke kringloopwinkel leverde me vandaag nog die boek van Nora Roberts op. Slechts 1€ voor Noorderlicht, dus die kon ik niet laten liggen.

Met welke nieuwe aanwinst van de afgelopen maand zijn jullie het gelukkigst?

5 gedachten over “Aanwinsten November”

  1. Leuke nieuwe aanwinsten! Wat ontzettend moeilijk om maar één aanwinst van deze maand te kiezen waar ik het gelukkigst met ben! Misschien het Engelstalige boek “How to be Parisian wherever you are”, omdat het zo vreselijk leuk en grappig is 😀

    1. Het is dan ook zo’n vraag waarvan ik graag het antwoord van anderen lees, zolang ik ze zelf maar niet moet beantwoorden. 🙂

  2. Gelukkig heb ik deze maand geen nieuwe aanwinsten dus hoef ik ook niet te kiezen 😉
    Veel plezier met de boeken van Nora Roberts!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.