Challenge Update

Blijkbaar is het al van april geleden sinds ik jullie een laatste update rond mijn lopende challenges gaf. De Goodreads-challenge bleek geen probleem te zijn. Oorspronkelijk stond hij op 100 ingesteld, ik heb hem éénmaal verhoogd naar 150, maar heb dat aantal nadien laten staan ook al was het aantal overschreden. Momenteel ben in het 178ste boek van 2014 bezig.

Reading-Bingo-small

De andere challenge die ik dit jaar had uitgekozen was de Reading Bingo. Als ik me niet vergis zag ik hem voor het eerst bij Joany van Craving Pages langskomen. Het leek me wel een leuke en speelse challenge. Het ziet er momenteel echter naar uit dat ik niet alle vakjes zal hebben ingevuld tegen het einde van dit jaar. Gelukkig lukte het me wel om dit jaar nog een klassieker te lezen, vermits ik van Gottmer hun pracht-editie van ‘Alice in Wonderland‘ mocht recenseren. De vakjes die nog niet werden ingevuld zijn ‘een boek dat gebaseerd is op een waargebeurd verhaal‘ en ‘een boek met korte verhalen‘. Ik heb wel een kortverhaal gelezen, maar geen bundel met meerdere short stories.

Hieronder vind je de boeken van mijn Bingo Challenge …

thuishaven Een boek met meer dan  500 pagina’s

aliceinwonderland Een vergeten klassieker

degloedvanvuur Verfilmd als Blue Smoke in  2006

meteenbeeninhetgraf Een boek dat dit jaar uitkwam

verleidenintienstappen Een boek met een nummer in de titel

herfstroos Auteur jonger dan 30 jaar

harrison6 Boek met niet-menselijke karakters

alienvsalien Een grappig boek

opzoeknaarjou Vrouwelijke auteur

vastberaden Een boek met mysterie

vuur Een titel van slechts één woord

zesmaandenzonder Een boek dat zich op een ander continent afspeelt

thegreenkitchen Een non-fictie boek

darklover Het eerste boek van een favoriet auteur

godinvannature Een boek dat je online leerde kennen

zoeteovergave Een best-seller boek

defouteprins Een boek onderaan je NTL-stapel

gideon Een boek dat je vriend(in) leuk vindt

moordspel Een beangstigend boek

reddendeengel Een boek van meer dan 10 jaar oud

outsidein Het tweede boek in een serie

stouteschoenen Een boek met blauwe cover

cravethenight Vrij vakje

Misschien moet ik ondertussen alvast eens beginnen zoeken naar een leuke uitdaging voor 2015. Of hebben jullie misschien enkele interessante suggesties voor me?

5 gedachten over “Challenge Update”

  1. De Bingo Challenge is deze zomer bij mij stilgevallen. Ik zal dus zeker en vast niet alle vakjes gelezen hebben ondanks het grote aantal boeken.
    Mijn Goodreads challenge heb ik wel behaald en ik denk dat ik het volgend jaar daar ook bij laat 🙂

    1. Ik heb dit weekend mijn uitdagingen voor dit jaar gekozen en er een blogpost van gemaakt. Het duurt nog even voor hij online komt, maar die leuke Young Adult Reading Challenge heb ik er wel nog snel aan toegevoegd. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.