Foto-update #22

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden. Nieuw recensie-materiaal, kunst op een onverwachtse plek, mijn cosplay-outfit (nu ja, een klein deel daarvan), jaarmarkt en niet te vergeten F.A.C.T.S. …

2014-10-15 11.24.21

De postbode maakte mijn dag meteen goed toen ze met dit pakketje voor de deur stond. Daar zat immers het nieuwe boek van Nora Roberts in en zoals jullie waarschijnlijk wel weten lees ik de boeken van deze schrijfster erg graag.

 

 

 

2014-10-16 12.33.33De afgelopen week stond er een dagje ziekenhuis op de planning. Mijn E-reader hield me gezelschap tijdens het lange wachten tussendoor, maar terwijl ik van de ene gang naar de andere liep kwam ik af en toe onverwachts een kunstwerk tegen.

2014-10-16 11.27.02Vooral die ‘Moving back, looking forward’ was perfect afgestemd op de juiste dienst. Die hing namelijk bij de wachtzaal waar patiënten met rugklachten aan het wachten waren. 😉

 

2014-10-16 17.30.09Jammer genoeg heb ik geen enkele deftige foto van mijn cosplay-outfit. Misschien moet ik hem binnenkort gewoon opnieuw aandoen en vragen of mijn vake een fatsoenlijke foto kan maken vermits die over een degelijke camera beschikt. Voorlopig moeten jullie het dus doen met deze. Ik ging namelijk als Belle, maar dan in een Steampunk versie.

 

2014-10-16 17.30.51Mijn bookpurse mocht dus opnieuw uit de kast gehaald worden én gevuld met koekjes, papieren zakdoekjes, … Het is een purse voor iets dus als ik er een hele tijd mee rondslenter kan ik hem evengoed meteen ook gebruiken.

2014-10-16 18.30.40

 

 

Avondje alleen thuis, dus aan tafel met de Ereader en deze lekkere Caesar Salade.

 

 

 

2014-10-17 11.10.04Ik was zo’n 15 minuten van huis geweest en net toen had de postbode aan de deur gestaan. Toen ik thuis kwam vond ik dit briefje en wist ik dat ik nog drie dagen moest wachten vooraleer ik mijn pakket kon gaan ophalen. Dat was dus nog even vol ongeduld afwachten.

 

2014-10-17 15.36.06Deze foto bewijst nog maar eens dat de Allerhande hier echt wel wordt gebruikt. Dit keer maakte ik een pompoengratin klaar, die door het currypoeder dat er in verwerkt is, erg lekker werd.

 

jaarmarkt2014We hadden een vrij druk weekend. Zaterdag was het immers jaarmarkt bij ons in het dorp. De meeste mensen gaan dan langs alle kraampjes op de markt. Maar vermits het daar zo druk is dat je amper vooruit geraakt laten we die chaos liever aan ons voorbij gaan. Het is immers veel leuker om naar de dieren te gaan kijken. Nu ja, de foto’s spreken voor zich, ik heb een zwak voor deze paardjes. Al ben ik ook snel even bij de ezels gaan kijken. Anders kwam ik wel heel selectief over. 😉

 

facts2014Zondag was het tijd voor F.A.C.T.S. in Gent. Daar bleek het dit jaar nog drukker te zijn dan tijdens de voorbije edities. Ik had dan ook medelijden met de mensen die in deze mensenmassa rondliepen in een latex Catwoman-outfit, plushen kostuum of helemaal met bodypaint versierd. Ik had het zelf immers al veel te benauwd in mijn Steampunk-achtige outfit. Vermits ik niet goed tegen drukke bijeenkomsten kan zijn we niet ontzettend lang gebleven. Jammer want er vallen zoveel details te zien. Van een stand waar hele Star Wars scènes waren gebouwd in legoblokjes tot een groot aantal kostuums die in Stargate aan bod kwamen. Maar ook ontzettend veel leuke spulletjes, gadgets, juwelen, boeken, comics, …

2014-10-20 12.51.15Dat ongeduldig wachten duurt voor jullie natuurlijk minder lang. Jullie ontdekken immers meteen de inhoud van het postpakket dat ik gisteren kon gaan opahlen. Het nieuwe boek van Abbi Glines, een boek boordevol soep-gerechten (ideaal met dit koude herfstweer!) en ‘De Ijzerproef’ (waar ik ontzettend benieuwd naar ben). Drie totaal verschillende boeken én dus een mooi gevarieerd pakketje leesvoer dat op me staat te wachten.

 

3 gedachten over “Foto-update #22”

  1. Die briefjes van de post zijn soms zo frustrerend. Komen ze maandag langs, geraak je pas zaterdag bij de post, vreselijk! En heb jij je ooit al afgevraagd waarom ze toch altijd invullen hoeveel keer ze aangebeld hebben? Eén keer gebeld of tien keer gebeld, ik was er NIET!

    1. Dit keer stond er zelfs helemaal niets ingevuld. Gelukkig ben ik meestal thuis en gebeurd het niet zo vaak dat ik nadien moet wachten tot ik het zelf kan gaan ophalen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.