Breast Cancer Awareness Month

2014-10-07 12.06.31Toen ik bij Emmy een grote stapel met roze boeken zag verschijnen wist ik meteen hoe laat het was … Hoog tijd om opnieuw in de boekenkasten te beginnen rommelen, want die opgestapelde roze covers hebben wel degelijk een doel. Oktober is namelijk de maand waarin men de aandacht probeert te vestigen op borstkanker. Jammer genoeg komt deze ziekte en dan heb ik het niet enkel over deze vorm, steeds vaker voor. Onverwachts en geniepig weet ze haar slachtoffers te verrassen en hun leven overhoop te smijten.

2014-10-07 12.06.21Preventief onderzoek speelt een belangrijke rol in het voorkomen of tijdig vaststellen van deze specifieke aandoening. De komende weken zullen we ongetwijfeld in de media meerdere acties tegenkomen waarmee men de aandacht wil vestigen op borstkanker. Zelf volg ik Emmy’s mooie voorbeeld op en tracht mijn steentje bij te dragen in de vorm van deze roze stapel boeken. (het zijn er veel meer dan verwacht, want roos is echt mijn kleurtje niet)

2014-10-07 12.03.14

Voor de mensen die tegen kanker strijden, de mensen die het overwonnen én de mensen die er jammer genoeg afscheid door moesten nemen van hun geliefden …

5 gedachten over “Breast Cancer Awareness Month”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.