Aanwinsten september

index

De afgelopen maand werd ik ontzettend in de watten gelegd. Jullie zal dan ook merken dat mijn mini-bibliotheekje er een groot aantal boeken heeft bijgekregen. Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik al die boeken mag recenseren. Ja hoor, iedere keer opnieuw!

 


2014-09-30 15.59.30Vermits het met al die leuke boeken wel erg moeilijk kiezen was probeer ik ze zoveel mogelijk in volgorde te lezen. Hierdoor staan momenteel nog enkel ‘Alexandra’ van Lara Adrian (Middernacht, #7), De duistere fae van Julie Kagawa (Call of the Forgotten, #2) en De dromendieven van Maggie Stiefvater (De Ravenserie, #2) op me te wachten.

2014-09-30 16.38.30

De recensies van zowel ‘Mug Cakes van Lene Knudsen en de meeste van de volgende titels kan je reeds terugvinden op de blog én site, anders komen ze één van de komende dagen online.

 

 vastegrond eennieuwestart metopenarmen deappelboomgaard

iersebetovering derolvanzijnleven eennieuwekoers

Het boek des levens – Deborah Harkness
Finale – Marie Lu
Betoverd door jou – Bella Andre
Mug Cakes – Lena Knudsen
Vaste grond – Robyn Carr
Een nieuwe start – Robyn Carr
Met open armen – Robyn Carr
De appelboomgaard – Susan Wiggs
Ierse betovering – Susan Mallery
De rol van zijn leven – Brenda Novak
Een nieuwe koers – Susan Mallery

2014-09-30 16.39.16Ook Silo van Hugh Howey, Bestseller Babe van Holly McQueen en Bedonderd van Sheila O’Flanaghan mocht ik aan mijn collectie toevoegen. Alle drie deze boeken kocht ik immers op een plaatselijke rommelmarkt. Drie exemplaren voor 5€ leek me een goede deal. 😉

 

7 gedachten over “Aanwinsten september”

  1. Van je eerste foto moet ik nog allemaal lezen!
    Maar de boeken op je laatste foto van je rommelmarktaanwinsten heb ik wel al allemaal gelezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.