Vroege vogel én tip!

Dat ik een lijstjes-persoon ben dat wisten jullie al langer dan vandaag. Volgens mij heb ik hier echter nog niet vermeld dat ik wat sommige dingen betreft een ‘vroege vogel’ ben. Als de wekker af gaat zal ik wel meteen uit bed komen wanneer dat nodig is, maar ik heb het hier niet over vroeg wakker worden. Ik heb het over het feit dat ik ook al is het nog maar begin september, toch al een heel deel kerstpakjes in huis heb gehaald. Pakjes voor anderen hé, niet voor mezelf.

Sommige vinden het erg grappig dat ik er zo vroeg al mee start, maar ik heb nu eenmaal een hekel aan de grote kerstdrukte. Ik hou van het versieren van het hele huis, van het bakken van kerstkoekjes, het zelf maken van de kerstkaartjes die we nadien naar vrienden en familie sturen, van de post die hier toekomt en nadien kan worden opgehangen, van de kaarsjes, van de sfeer … Maar NIET van de drukke winkelstraten, de files aan de kassa’s, de ongeduldige mensen, …

Waarom zou ik het mezelf moeilijk maken en op het laatste nippertje op zoek gaan naar de ideale pakjes voor verschillende mensen wanneer ik ook door het jaar heen goed kan rondkijken. Op die manier heb ik immers veel meer kans dat ik een heel leuk cadeautje voor iemand kan vinden én kan ik thuis blijven wanneer de meeste mensen in grote paniek nog aan het pakjesjacht moeten beginnen. Want op dat ogenblik zit ik rustig in de zetel een boek te lezen en probeer ik het leedvermaak te beperken. 😉

2014-08-22 18.07.05Ik kan jullie natuurlijk niet al die pakjes tonen, want dan bestaat er immers de kans dat de personen in kwestie ze ook al zien. Deze twee vormen geen risico want ik ben vrij zeker dat die personen niet op mijn blog komen.

2014-08-22 17.36.53De oorbellen zijn meteen ook de reden waarom ik aan deze blogpost begon. Ik kocht ze immers eventjes geleden bij BAT in Gent. Iedere keer dat ik met mijn vriendin in deze stad afspreek, staat er sowieso een bezoek aan dit winkeltje op de planning. De eigenaars van deze winkel maken immers zelf super mooie en dus ook unieke juwelen, die ze (gelukkig voor ons!) aan een betaalbare prijs verkopen.

2014-08-22 17.37.00Vermits ze hun fysieke winkeltje stopzetten en in de toekomst enkel nog via hun webshop verkopen, kon ik bij de uitverkoop van de huidige collectie een aantal leuke pakjes op de kop tikken. Deze oorbellen, maar ook een mooie ketting die ik mezelf cadeau gaf. Ik koop niet snel juwelen, maar voor deze halsketting heb ik dus een uitzondering gemaakt.

Wanneer jullie binnen enkele maanden dus in paniek schieten én niet meteen weten wat je voor je beste vriendin, lieve zus, tante, meter, oma of mama kunnen kopen, dan kan je best eens rondsnuffelen tussen het aanbod op DEZE site. Hun collectie wordt regelmatig aangevuld en is vrij gevarieerd. Veel kans dat je voor ieder wel iets geschikt kan vinden.

4 gedachten over “Vroege vogel én tip!”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.