Update Books & Kisses Read-aThon

Untitled-2Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit keer opvallend minder boeken lees dan bij mijn allereerste deelname aan een leesmarathon.

Die eerste keer was wat timing betreft dan ook ideaal voor mij. Ze had immers plaats tijdens een hittegolf en vermits ik daar echt niet tegen kan moest ik me in die periode aan een platte rust houden. Geen afspraakjes, geen huishoudelijke taken, … maar in de zetel met boeken en drank binnen handbereik. Ideale lees-condities dus en dat kon je toen ook heel duidelijk merken aan het aantal boeken dat ik uitlas op 6 dagen tijd. Namelijk 10 boeken, zo’n 3411 pagina’s in totaal.

Hopelijk verwachten jullie nu van mij niet opnieuw zo’n straf eindresultaat want dit zit er jammer genoeg niet in voor deze editie. Nu ja, van die 10 boeken viel ik zelf ook achterover hoor.  Ik wist dat ik een drukke week voor de boeg had en dus over een pak minder leestijd zou beschikken. Gelukkig had ik dan ook voor een iets realistischere uitdaging gekozen door mezelf 5 boeken als doel op te leggen.

In een eerdere post liet ik jullie al weten dat het bij de eerste helft van de week meteen al wat misliep. Maandag was ik al een halve dag kwijtgespeeld aan boodschappen. Dinsdag had ik op een volledig uur leestijd in de wachtzaal gerekend en net deze keer liepen ze voor op schema en moest ik helemaal niet wachten.  Woensdag moest ik naar de bibliotheek + supermarkt en ik had een lunchdate met een vriendin. Gelukkig kon ik gisteren wat achterstand bijwerken want vandaag had ik zo goed als geen tijd om verder te lezen.

DSCN4483[1]Al vond ik dat dit keer minder erg vermits die tijd wel werd opgevuld door een bezoekje aan het Boekenfestijn en Divergent in de cinema. Momenteel heb ik vier boeken uitgelezen: Vrij Spel van Katie Fforde, Noah van Jacquelyn Frank, De budget bruid van Anna Bel en De 100 van Kass Morgan.

Hopelijk kan ik dit weekend wat meer lezen zodat mijn vijfde boek zonder probleem uitgeraakt. Ik moet trouwens nog een keuze maken voor dat laatste boek …

5 gedachten over “Update Books & Kisses Read-aThon”

 1. Vorige keer had ik ook meer boeken gelezen maar toen viel de leesmarathon in mijn verlof. Ik had 7 boeken gelezen.
  Nu moest ik werken en hab ik enkel een lang weekend (4 dagen). Ik ben bezig aan mijn 4e boek.
  Ik heb ook dunnere boeken gekozen omdat ik wist dat ik niet zoveel tijd had deze keer.
  Ik heb gelezen:
  Verdronken van Rachel Ward
  Dark romance ontluikende liefde (stond al een jaar in mijn kast)
  Het geestige leven van Lucy Shaw (heb ik ook al lang staan)
  Op het eerste gezicht van Bella Andre (nog in bezig maar hij zal uit zijn).

  1. ‘Het geestige leven van Lucy Shaw’ klinkt bekend, maar van jou lijstje heb ik zelf enkel het laatste boek gelezen. Ik vond het tweede boek van Bella Andre (Vanaf nu, altijd) eigenlijk wel beter dan het eerste. Ik heb trouwens net mijn 5de boek uitgelezen. 🙂

 2. ‘Het geestige leven van Lucy Shaw’ klinkt bekend, maar van jou lijstje heb ik zelf enkel het laatste boek gelezen. Ik vond het tweede boek van Bella Andre (Vanaf nu, altijd) eigenlijk wel beter dan het eerste. Ik heb trouwens net mijn 5de boek uitgelezen. 🙂

 3. Wow dat je vorige keer 10 boeken hebt gelezen D: Wauw, haha!
  Vier boeken is ook nog heel wat! Ik heb helaas niet zoveel gelezen als ik had gewild eigenlijk :c Daar baal ik nu best wel van

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.