Terugblik op Books & Kisses Read-a-Thon

De meeste onder jullie zullen waarschijnlijk wel gemerkt hebben dat ook ik deelnam aan de Books & Kisses Read-a-Thon. Gisterenavond liep die ten einde, dus kan ik jullie nu laten weten wat het eindresultaat is van mijn week die nog meer rond boeken draaide als anders. Ja hoor, NOG meer.

De allereerste keer dat ik meedeed aan een leesmarathon had ik er voor mezelf geen streefdoel aan verbonden. Ik ging gewoon zoveel mogelijk proberen te lezen en genieten van het contact met andere mede-lezers. Ook dit keer is het nog steeds het plezier van het lezen en de interactie met andere deelnemers die voor mij primeert. Toch wou ik mezelf uitdagen om een bepaald aantal boeken te halen tegen zondagavond. Vermits er een aantal zaken op de planning stonden die niet verschoven konden worden, stelde ik mijn doel op vijf boeken.


DSCN4483[1]Maandag was al meteen een goede start voor me, vermits ik alvast één boek (Vrij spel – Katie Fforde) had uitgelezen. Ik deed echter wat langer over mijn tweede boek (Noah – Jacquelyn Frank) vermits ik zowel dinsdag als woensdag vanalles aan de hand had. Donderdag was een rustige feestdag en hierdoor kon ik meteen ook mijn derde boek (De budget-bruid – Anna Bell) lezen.

2014-05-04 11.50.28Vrijdag begon ik in ‘De 100’ van Kass Morgan, maar vermits ik die dag ook naar ‘Divergent’ ben gaan kijken en naar het Boekenfestijn in Mechelen ging kon ik dat vierde boek pas op zaterdagmiddag uitlezen. Iets later begon ik in ‘De boekwinkel’ van Deborah Meyler, maar door een verjaardagsfeestje werd ook dat boek pas de volgende ochtend uitgelezen.

Op dat ogenblik had ik mijn streefdoel behaald, maar vermits we zondag geen specifieke plannen hadden, ben ik nog snel in ‘Drift’ van Becca Fitzpatrick gestart. Een boek dat ontzettend vlot las en dus nog goed op tijd was uitgelezen zodat ik mijn Books & Kisses Read-a-Thon kon afsluiten met een totaal van zes boeken.

DSCN4485[1]Tussen al dat lezen en bloggen door, heb ik gelukkig ook af en toe de tijd gevonden om aan enkele van de leuke Challenges deel te nemen. Zo vond ik de ‘Achter de rug’-uitdaging weer erg leuk om te doen. De Bookface-variant leek me ook erg leuk om te doen, maar daar had ik jammer genoeg geen geschikte cover voor in de boekenkast staan.

 

Wel een beetje jammer dat ik pas bij het invoegen van mijn laatst gelezen boek ontdekte dat er ook een Goodreads-groep was aangemaakt voor de Read-a-Thon.  Ik vond het alleszins een erg leuke week. Hopelijk hebben jullie er ook van genoten.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.