Bookish Gifts

Wat doe je wanneer je vriendin bijna jarig is? Juist dan ga je op zoek naar cadeautjes en die zoektocht is natuurlijk een pak makkelijker wanneer ze net als jij een ontzettende boekenfan is. De persoon in kwestie houdt bovendien ook veel van katten, dus dat waren alvast twee dingen die ik in mijn achterhoofd hield toen ik aan het brainstormen ging.

Ik mag dan zelf geen kat als huisdier hebben, boekenliefde heb ik in overvloed en dat zorgde ervoor dat ik met alle plezier op zoek ging naar leuke pakjes. Ja hoor pakjeS, ik vond er al snel een hele hoop.

DSCN4394De eerste lading volgde het katten-thema en de tweede foto bevat al de ‘boeken’-pakjes. Sommige heb ik zelf gemaakt en dat is meteen ook de reden waarom ik jullie deze foto’s laat zien.
Zo zijn de katten-bladwijzer en het kaartje van eigen makelij. Ik gebruikte ook de bekende Blossom Books-stickers om ze om te toveren tot Booknerd-waardige magneten.

DSCN4395Het is echter de bladwijzer rechts bovenaan op de tweede foto waar ik het gelukkigst mee ben. Die is ook zelf gemaakt en ik vind hem zelf wel vrij bijzonder. Hij is natuurlijk niet zo handig wanneer je je boek onderweg meeneemt in je handtas of rugzak, maar hij ziet er wel uit als een juweeltje.

In een volgende blogpost toon ik jullie duidelijkere foto’s van deze bladwijzer maar ook van mijn persoonlijk exemplaar vermits ik plannen heb om nog een derde exemplaar te maken dat wel eens de prijs van een Bloglovin Giveaway zou kunnen worden …

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.