Very Inspiring Blogger Award

 

VeryInspiringAwardEnkele dagen geleden merkte ik plots op Twitter dat ik van Ivette een nominatie had gekregen voor de Very Inspiring Blogger Award. Daar had ik nog nooit van gehoord, dus heb ik meteen eens opgezocht wat die nominatie juist inhield.

 

Eigenlijk komt het er op neer dat ik jullie zeven feiten over mezelf laat ontdekken. Wie me al eventjes volgt weet natuurlijk wel al een aantal dingen over me. Mijn lievelingskleur, mijn liefde voor boeken zijn al lang geen geheim meer.  Daarom moest ik eventjes nadenken om enkele zaken te bedenken die jullie nog niet van me weten.

 

DSCN4402* Toen ik jonger was heb ik acht jaar lang muziekschool gevolgd en blokfluit leren spelen. In het begin gewoon sopraan, maar vanaf ik altfluit heb leren spelen is dat mijn favoriet geworden. Vroeger speelde ik dagelijks, vervolgens een hele poos niet, maar af en toe begint het te kriebelen en haal ik ze weer boven. Blijkbaar is het een beetje zoals fietsen en leer je het nooit volledig af. Wanneer ik me afvraag hoe ik een bepaalde noot nu weer net moet spelen weet ik het niet meteen maar als ik één van mijn favoriete partituren boven haal, plaats ik mijn vingers automatisch in de correcte grepen.

 

* Ik hou van de soundtracks van Quentin Tarantino, maar ook van die van Amelie Poulain, Billy Elliot, … Ik krijg het iedere keer moeilijk wanneer ik de soundtrack van ‘Hilary & Jackie’ opzet en naar Sir Edward Elgar’s Concerto voor Cello in E minor luister.

Al hou ik minstens evenveel van Muse, Eels, Radiohead, Blood Red Shoes, Skunk Anansie, …

chewieandgimli* Naast een uitgebreide verzameling Forever Friends beren, die heel braaf blijven zitten en niet van zich laten horen, zitten hier ook twee schattige cavia’s die erg snel van hun voeten maken wanneer ze hun groentjes niet snel genoeg naar hun zin krijgen. Twee mannetjes die samen bewijzen dat SF en Fantasy goed met elkaar overweg kunnen. De zwarte cavia hebben we immers Gimli genoemd en de lichtere US Teddy heeft de naam Chewie (Chewbacca) gekregen. Al hebben we toch wel even overwogen om Gimli de naam ‘Darth Cavia’ te geven.  🙂

 

smosh* Ik maak regelmatig zelf gebakjes en koekjes, maar kan er niet echt één favoriet uitkiezen. Bij hartig eten kan ik dat wel, zo lust ik bijvoorbeeld ontzettend graag sushi, maar mijn nr. 1 lievelingseten is nog steeds hetzelfde als toen ik kind was … kroketjes met smosh. Een recept van mijn grootmoe dat ik gegarandeerd vroeg wanneer ik als jarige het avondeten mocht kiezen.

 

* Ik las onlangs nog maar eens iets in verband met het gemiddeld aantal paar schoenen dat een vrouw in haar bezit heeft. Blijkbaar moet daar heel veel onderzoek naar gebeuren én haal ik dat gemiddelde naar beneden. Ik heb zo’n 348 fictie-boeken (ja, daar zijn er ondertussen weer enkele bij gekomen) wat grof berekend zou uitkomen op iets meer als 30 boeken per paar schoenen. Ja hoor, ik heb het veel liever zo dan omgekeerd. 😉

 

DSCN4293* Lijstjes liggen hier altijd. Die gebruik ik voor van alles en nog wat. Af en toe is een schets echter overzichtelijker. Bijvoorbeeld tijdens het brainstormen bij de voorbereiding van deze nieuwe blog. Nadien ben ik nog op enkele zaken teruggekomen om dan uiteindelijk deze site als eindresultaat te krijgen.

 

DSCN4403* Ik ben zo iemand die van vrijwel elke gelegenheid gebruik maakt om te lezen. Tijdens het koken, tijdens het wachten (ook al duurt dat wachten slechts enkele minuten), … Maar dus ook wanneer ik op de hometrainer zit, een boek is immers veel interessanter dan de hele tijd naar dat schermpje staren. Bovendien lijkt de tijd veel sneller voorbij te vliegen wanneer ik ondertussen ook kan lezen.

 

*******************************************************************************

Normaal moet ik nu 15 mede-bloggers nomineren maar dat is vrijwel even moeilijk als favoriete boeken selecteren. Volgens mij verdienen jullie allemaal deze award, al was het maar omwille van het verspreiden van onze gemeenschappelijke boekenliefde. 😉

 

Wat mogen de getagde mensen nu doen?
1. Plaats een link naar deze post in jouw post van de Very Inspiring Award.
2. Kopieer dit lijstje en laat de award zien.
3. Deel 7 dingen of feiten over jezelf.
4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen en deel je blogpost met ze.
5. Voeg de awardafbeelding bij je post en volg degene die je genomineerd hebt op Bloglovin’.

 

 

Een gedachte over “Very Inspiring Blogger Award”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.