Update Reading Bingo

Toen ik begin dit jaar de afbeelding van de Reading Bingo zag verschijnen was ik vrij snel verkocht. Nochtans doe ik niet makkelijk mee aan reading-challenges. Het afgelopen jaar heb ik meegedaan aan de Goodreads-challenge en de Leesmarathon die Joany van Craving Pages organiseerde, maar daar bleef het wel bij.

Deze Reading Bingo vond ik echter een leuk idee en dus wou ik hiervoor wel een uitzondering maken. Ik heb eerst geprobeerd om de covers van de boeken in de afbeelding te puzzelen, maar dat waren slechts zo’n kleine fragmentjes dat je nog amper het boek kon herkennen.

Reading-Bingo-small

Dus kwamen er uiteindelijk sterretjes bij kijken. Paarse sterren natuurlijk. 🙂 Onderaan kunnen jullie wel de lijst terugvinden met alle titels van de boeken die ik tot nu toe heb gelezen voor deze Reading Bingo-challenge.

thuishaven A book with more than 500 pages

 

degloedvanvuur Became a movie (Blue Smoke, 2006)

 

meteenbeeninhetgraf Published this year

 

verleidenintienstappenNumber in titel

 

herfstroos Author under thirty

 

harrison6 A book with non-human characters

 

koch6 Funny book

 

opzoeknaarjouFemale author

 

vastberaden A book with mystery

 

vuurOne-word title

 

zesmaandenzonder A book set on a different continent

 

thegreenkitchen A book of non-fictie

 

detestThe first book by a favorite author

 

godinvannatureHeard about online

 

zoeteovergave A best-selling book

 

defouteprinsA book at the bottom of your to be read pile

 

gideonA book your friend loves

 

moordspelA book that scares you

 

reddendeengel A book that is more than 10 years old

 

outsideinSecond book in a serie

 

stouteschoenenBlue cover

 

Een gedachte over “Update Reading Bingo”

  1. Wow! Al 5 keer bingo! Nu nog 3 boeken en je hebt een volle kaart 🙂
    Ik ben bijlange zo ver nog niet. Ik blijf maar in de categorie ‘geschreven door een vrouw’ zitten 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.