TriazTriaz

triaztriaz1Eventjes een beetje reclame maken. Doorgaans spreek ik met één of twee vriendinnen tegelijk af, maar niet met een hele groep. Ik vond het op mijn vrijgezellenavond echter heel gezellig en was op zoek naar een leuke activiteit voor een groepje vriendinnen. En net op dat moment ontdekte ik dat TriazTriaz ook aan huis kwam om een juwelenavondje te doen. Er zijn natuurlijk verschillende van die verkoopavonden, maar terwijl je bij Tupperware iets koopt om in je huishouden te gebruiken, konden we hier iets kopen dat we misschien niet echt nodig hadden maar wel heel graag wilden. 🙂

triazrtriazDat de drie vriendinnen van TriazTriaz knappe juwelen maken en verkopen kan je al op bovenstaande foto zien. Dit zijn natuurlijk degene die ik zelf had uitgekozen, maar dat hadden jullie dankzij de paarse ring waarschijnlijk al direct door. 😉

Op hun site kunnen jullie echter nog veel meer foto’s bekijken. Wie dus graag mooie juwelen draagt of cadeau wil geven weet waar hij terecht kan.

Triaz Triaz site

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.