Cupcake accessoires

cupcakeaccessoiresDe ketting op deze foto kreeg ik onlangs onverwachts cadeau. Ik vermoed dat ik hem zelf niet snel zou passen mocht ik hem in een winkel gezien hebben. Maar dat is omdat ik gedacht zou hebben dat het eerder iets voor kinderen is. Ik heb de cupcake-ketting immers direct aangedaan toen ik hem cadeau kreeg en moet bekennen dat ik er spontaan vrolijk van wordt. Laat andere mensen dus maar denken dat ik er ’te oud’ voor ben, ik ga het me niet aantrekken vermits die ketting hetzelfde effect heeft als het goede weer van de voorbije dagen, of een verse ruiker bloemen in huis, of …. ze zorgt voor instant-happiness. 🙂

 

cclipglossDe lipgloss heb ik al een hele tijd. Ze bestaan in verschillende versies. De lipgloss zelf is niet zo geweldig, maar het lijkt me overbodig om te melden dat ik het niet heb aangeschaft omwille van de lipgloss. 😉

 

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.