Unboxing: To travel far there is no better ship than a book

We zijn al bijna halfweg het jaar en dit keer besloot organisatrice Stephanie dat we ons zomers swappakket mochten openen op de eerste dag van de zomer. Niet dat de weergoden zich daar vandaag bewust van leken te zijn maar toch … het is dus zomer hé. Je moet alleen een “beetje” je fantasie gebruiken.

GEGEVEN:

Zelf mocht ik nog eens een pakket samenstellen voor Julie. Als je dit leest … dag Julie! Vermits we allebei van stationary houden heb ik meestal al wat voor haar klaarliggen nog voordat ik weet of ik haar als lootje zal hebben.

Een kleine sneakpeek foto voor in de swapgroep. Ik deelde er ook eentje van de doos met ingepakte cadeautjes maar zonder de cadeaulabels. Anders had Julie al meteen zeker geweten dat ik haar lootje was.

Ik maakte zelf een kaartje met Minnie Mouse, kocht zakjes badzout van zowel Mickey als Minnie, een blikken doosje met Mickey er op én een Mickey lippenbalsem.

Een grote weekplanner zodat alle vakantieplannen overzichtelijk blijven, twee boeken die op haar wenslijstje stonden en sticky notes.

Plus nog wat extra sticky notes én een zomers notitieblok vermits je van beide niet teveel kan hebben.

Vermits dat laatste ook telt voor notitieboekjes kreeg ze ook een Minnie notitieboekje met leuke illustraties binnenin (dit past trouwens bij een Mickey-notitieboekje dat ze eerder van me kreeg. Kwestie van het koppeltje terug bij elkaar te brengen.) én een minder kleurrijk maar wel speciaal (door de goude bedrukking) Mickey notitieboek.

Ik voegde er karma-gewijs ook nog twee zomerse bladwijzers en drie bekers aan toe. Van (je raadt het ondertussen al zeker) Mickey, Minnie én (verrassing) ook eentje van Donald Duck.

Oh er was ook nog een zakje met enkele van haar favoriete snoepjes maar daar heb ik blijkbaar geen foto van gemaakt.

GEKREGEN:

Dit jaar kreeg ik zelf een heel héél fijn zomers swappakket van niemand minder dan organisatrice Stephanie.

Bewijs van het feit dat de weergoden nog niet door hadden dat het zomer is. Maar ook van hoe leuk het pakket was ingepakt (véél paars!) en van het feit dat de koeriers niet al te zachtaardig met hun pakketjes omgaan. Gelukkig bleek de inhoud niet gedeukt of beschadigd te zijn.

Iedere keer dat ik zo’n doos vol pakjes zie heb ik weer een beetje het gevoel van de ochtend nadat de Sint was langsgeweest. Stephanie had er heel wat voor me bij elkaar verzameld en de vliegende Snitches vond ik uiteraard meteen tof. Ik heb er misschien ook al tijdens het uitpakken eentje kunnen vangen.

Het eerste pakje dat ik opende bevatte deze leuke I solemnly swear that I’m up to no good lepel. Die gezien de lengte van de steel waarschijnlijk bedoeld is om ijs te eten maar hier vooral vaak in een beker thee zal terug te vinden zijn.

Ik kreeg een zakje vol boekenstickers,

blauwe M&M’s

en snoepjes die ik nog niet ken maar waarschijnlijk lekker zullen zijn vermits ze naar framboos zouden smaken.

Tussen de stickers kwam ik ook deze raaf-sleutelhanger tegen.
Er zaten ook heel wat bladwijzers in dit swappakket.

De drie exemplaren bovenaan passen volgens mij ineens ook perfect bij het mooie hardcover exemplaar van Emily Wilde’s Encyclopaedia of Faeries (Heather Fawlett). Dit boek had al een hele tijd terug mijn aandacht getrokken dus ik ben heel blij dat Stephanie het voor me heeft gekocht.

Maar dit is niet het enige boek (lees: schade aan mijn TBR) dat ik tegenkwam in dit swappakket. Ik kreeg immers ook zowel The Modern Girl’s Guide to Magic (Linsey Hall) als Bride van Ali Hazelwood en dit super mooie notitieblok waarvan ik de vellen als briefpapier ga gebruiken. Ik vind het super mooi zowel qua kleurschakeringen als illustraties.

Stephanie zorgde ook nog voor een zomerse ijscoupe (lap, nu moet ik wel ijs eten. 🙂 ) en twee doosjes thee (die misschien iets beter bij het huidge weer passen.

De mengeling met vier verschillende vruchtenthee’s ken ik al, de andere Pickwick thee nog niet dus ik ben benieuwd of dat iets voor me is.

Dus ja, alweer een heel gelukkige swapper hier. Na Kerst las ik altijd even een swap-pauze in en dat zorgt er voor dat ik des te meer uitkijk naar zowel de zomer als Halloween en Kerst swap.

Binnenkort mag ik dus naar herfstige goodies en inpakpapier op zoek gaan. 🙂

2 gedachten over “Unboxing: To travel far there is no better ship than a book”

  1. Leuk om weer wat pakketten te zien! Eigenlijk wel fijn dat je regelmatig hetzelfde lootje hebt, dan kun je goed op tijd beginnen verzamelen.

    1. Zowel fijn als gevaarlijk. Want op de duur heb ik hier dus twee dozen bij elkaar verzameld met allerlei zaken die zeker van pas gaan komen bij toekomstige swaps. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.