Gelezen in januari

De oplettende mensen onder jullie hebben misschien wel gemerkt dat er gisteren geen Aanwinsten-post is verschenen. Januari was immers een heel rustige maand. Eentje waarin geen nieuwe boeken werden gekocht (iets waar in februari sowieso verandering in komt) en ook nog steeds weinig boeken werden gelezen. De post van gisteren werd dus even overgeslagen maar vandaag deel ik wel graag met jullie wat ik gelezen heb.

Het eerste boek dat ik deze maand las was De laatste leerling van Naomi Novik. Ik moet mijn recensie nog uitwerken maar kan alvast meegeven dat het me meer moeite heeft gekost om tijdens het lezen van dit tweede deel bij de les te blijven dan bij Een dodelijke opleiding.

Ik heb er dan ook behoorlijk lang over gedaan en dat hielp niet echt bij het terug meer en sneller kunnen lezen. Tegen dat ik dit boek uitgelezen had had ik er wel van genoten maar ik tegelijkertijd blij dat ik aan iets anders kon beginnen. Vermits het aanvoelde alsof de leesrem nu helemaal was ingedrukt besloot ik even iets helemaal anders te lezen en dat werd de Solo Levelling manga-serie die manlief onlangs had gekocht.

Hierdoor las ik uiteindelijk naast fanfictie (ja, nog steeds) toch vier boeken die samen goed waren voor een 1360p.

Nu maar hopen dat ik in februari aan meer boeken zal toekomen.

In het kort:

De laatste leerling – Naomi Novik – 416p.
Solo Levelling, Vol. 1 – Chugong – 320p.
Solo Levelling, Vol. 2 – Chugong – 304p.
Solo Levelling, Vol. 3 – Chugong – 320p.

Cijfertjes:

Goodreads: 4/30
Gelezen boeken: 4
Recensieboeken: 1
Geleende boeken: 3
Fanfictie: yup, nog steeds
Bladzijden: 1360p. + 3442p. (fanfictie)
TBR: 144

4 gedachten over “Gelezen in januari”

    1. Ik had je reactie eerder al via de gsm zien binnenkomen en ben sindsdien aan het nadenken geweest over hoe ik het best kan omschrijven. Het is een soort van urban fantasy maar dan één waarbij de magische wezens en krachten aan bod komen in een spel. Alleen speel je het spel niet via een computer maar in het echt. Soort van World of Warcraft dus maar offline. Nu ja, het is veel meer dan dat uiteraard maar ik vind het precies vrij moeilijk samen te vatten zonder spoilers.

  1. Ik heb een periode, voor ik blogde denk ik, manga gelezen.
    Zo las ik toen Deathnote en Monster. Het griezelige, duistere aspect vond ik heel leuk lezen, maar ik vond het toen moeilijk een nieuwe manga kiezen die geen 22 duizend volumes lang was zonder einde, lol. Ik heb ook een paar boekjes van Detective Conan gelezen als meer luchtige tussendoortjes. Maar dat is zowat mijn ervaring met manga. Moest je ergens nog een aanrader voor mij hebben op basis van mijn beperkte ervaring, dan hoor ik het graag!

    1. Sommige series zijn echt super lang hé. Ik ben er zelf nog niet zo in thuis maar ik heb er al wel enkele mooie/leuke ontdekt. Misschien moet ik mijn favorieten eens in een blogpost gieten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.