Unboxing Valentine Swap

Als koppel slagen we Valentijn gewoon over. Al kon ik me dit jaar niet inhouden en knutselde ik een Potterhead-waardige kaart. Tja, als je de juiste stempels in huis hebt kan je die kans moeilijk laten liggen hé. Vorig jaar deed ik echter voor het eerst mee aan Kwante’s Secret Valentine Swap en vermits dat zo goed was meegevallen besloot ik dit jaar opnieuw mee te doen. Herinneren jullie je nog dat ik even aan het twijfelen was of ik het aantal boekenswaps niet beter wat kon terugschroeven? Daar kwam dus duidelijk niets van in huis vermits ik het veel te fijn vind om een pakketje voor iemand samen te stellen.

Deze swap volgt wel heel snel op de Secret Santa-versie én het is een ander concept. Zo is deze swap kleinschaliger en vult je lootje geen vragenlijst in waardoor je niet weet wat zijn/haar favoriete fandom, zoetigheid of kleur is. Op dat vlak was het dus een beetje gokken waar ik mijn lootje een plezier mee zou kunnen doen. Gelukkig had ik wel een titellijst voor het leesvoer dus op dat vlak kon het alvast niet mislopen. Wat ik uiteindelijk zelf verstuurde kan je onderaan terugvinden. Eerst toon ik jullie immers graag mijn eigen unboxing.

GEKREGEN

Naast mijn Valentine Swap kreeg ik van mijn Cupido ook nog wat extra pakjes. De lieve Irene is immers net als ik aan het ontspullen en vroeg me een tijdje terug of ze me plezier kon doen met bullet journal-materiaal. Ja hoor, … dat hele ontspullen-concept gaat precies een beetje aan me verloren maar ik ga de spulletjes die ze me toestuurde zeker gebruiken. Mijn washi-tape verzameling werd trouwens ook weer wat groter dankzij haar. Maar vermits die niet bij de Swap horen toon ik ze jullie bij de volgende Foto-update.

Om te voorkomen dat mensen al stiekem hun pakje zouden openen vooraleer het unboxing day is moet je eerst nog even een opdracht doen. Die lippenbalsem die ik vorig jaar kocht omdat hij een Chai Latte smaak had kwam dus nog eens van pas. In al mijn enthousiasme omwille van de smaak had ik immers totaal gemist dat hij ook een kleurtje had.

Het eerste dat ik tegenkwam was deze gigantische grote kaart.

Achter het leuke hartjespapier zat een mooi versierde schoendoos verborgen. De kans is groot dat ik die ga gebruiken om knutselmateriaal in op te bergen.

Dat tasje past echt helemaal bij deze swap.

I spy with my little eye … twee pakjes, een hoop hartjes en een aantal roze gelukskoekjes.

Echt een origineel idee deze koekjes.

Dankjewel Irene! Dankzij jou kan ik binnenkort weer wat verder lezen in de Highlander-serie van Karen Marie Moning én ik kan nog eens een hervertelling van mijn favoriete sprookje lezen. Kathleen heeft me deze hervertelling van Beauty and the Beast vorig jaar getipt dus ik ben er heel benieuwd naar.

Nee dus hé Irene … JIJ bent een geweldige vriendin.

GEGEVEN:

Dit sprokkelde ik zelf samen voor mijn lootje. Twee papieren bladwijzers, een scentchip zodat haar pakket lekker zou ruiken, een spiegeltje, een pak koekjes, twee theelichthouders en geurende theelichtjes, een flesje Marshmallow-douchegel van Treaclemoon, een blikken doos om haar koekjes in te bewaren en een boekige beker.

Eén van de boeken die op haar lijstje stonden én een grappige Valentijnskaart. Nu maar hopen dat ze het zelf ook grappig vond.

Ik vond leuk inpakpapier bij Flying Tiger en kon dus al snel beginnen inpakken. Bij de andere winkels kwam de Valentijn-collectie duidelijk pas later binnen.

Ik maakte nog een toepasselijk boekjuweel, vulde een glazen potje met hartvormige snoepjes en knutselde hartvormige labels met boodschappen om de cadeautjes wat aan te kleden.

Nog wat chocolade erbij en dankzij wat puzzelwerk pastte alles in deze doos.

Nu duurt het wat langer voor we aan de volgende swap toekomen. Maar ook bij de Summer Swap ben ik opnieuw van de partij.       Jullie ook? 

13 gedachten over “Unboxing Valentine Swap”

 1. OHEMGEE het valt me dus nu pas op dat ik nog iets voor je had en het gewoon rats vergeten in te pakken ben 😮 🙁 Maar dat heb je dan nog tegoed van me! Jezusmina. Wat stom. Haha. Het lijkt ook wel wat karig zo hé :p

  Ik denk dat dit m’n laatste swap was want ik ga binnenkort mijn Facebookprofiel verwijderen.

  1. Hahaha, dat zou ik dus ook kunnen voorhebben hé. Zowel bij de Halloween als bij de Valentijn-swap kwam er nog iets aan nadat ik het pak verzonden had. Ik ben al super blij met het nieuwe leesvoer hoor. Het wordt nog moeilijk om te kiezen welk boek ik eerst wil gaan lezen. Al neig ik momenteel naar de BatB-hervertelling. Wat ben ik toch voorspelbaar op dat vlak. Die gelukskoekjes vind ik ook echt origineel.

   Ik begrijp het volledig hoor, dat je je FB-profiel wil verwijderen. Het wordt op de duur wel heel veel om bij te houden hé. Wel jammer dat je daardoor niet langer kan meedoen aan de swaps. Misschien een nieuw profiel aanmaken dat je enkel daarvoor gebruikt?

  1. Dankjewel Kwante! Zowel voor het compliment als voor het organiseren van alweer zo’n geslaagde swap. Het was waarschijnlijk al wel duidelijk maar ik vond het opnieuw heerlijk om mee te doen.

  1. Echt hé! Ik heb me al weer aangemeld bij de nieuwe Facebook-groep. Het is altijd zo fijn om op zoek te gaan naar leuke goodies voor je lootje. Toen ik daarstraks de vragenlijst aan het beantwoorden was bedacht ik me dat ik misschien eens een Pinterest-map moet vullen met mijn Bookish Goodies. Ik begon heel enthousiast tot ik begon te beseffen hoe tijdrovend het zou worden vooraleer alles in dat mapje zit. Een mapje vullen met zaken die ik nog niet heb maar wel leuk vind zou een pak makkelijker zijn én sneller gaan. 🙂

 2. Ziet er echt weer zó leuk en gezellig uit (dat blikje – zo schattig). Ik heb deze swap overgeslagen, maar nu heb ik toch wel het gevoel dat ik iets gemist heb… ik zal me maar gauw eens opgeven voor de summer swap.

  Voor die marshmallow douchecrème ben ik trouwens zelf onlangs bezweken. Ik had hem in de winkel even opengedraaid uit nieuwsgierigheid, om te snuffelen, en toen bleek hij helemaal niet zo overdadig zoet als ik had verwacht.

  1. Oh, verkopen ze hem ondertussen weer? Ik heb hem zelf enkel tijdens een tijdelijke actie bij Kruidvat gevonden en alleen in die kleine flesjes.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.