Foto-update #129

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik verstuurde wat verjaardagspost.

Mocht eindelijk de cadeautjes afgeven die ik de afgelopen maanden voor mijn metekindje en schoonzusje had verzameld. Voor de laatste vooral héél veel bijtjes en voor Ize ook wat bijtjes maar vooral veel boekjes.

Ik ging een dagje naar Breda om zowel Annemieke en Merijn als Ellis te ontmoeten. Het was héél leuk om hen beide nog eens in het echt een knuffel te kunnen geven. De terugrit naar Antwerpen Centraal was iets minder leuk. Normaal vertrok ik om 18u42 in Breda en zou ik om 20u15 in Antwerpen Centraal aankomen. Het werd uiteindelijk 21u45. Een vriendin gaf me de tip om een schadevergoeding omwille van de vertraging aan te vragen. Dat deed en ik en ondertussen ben ik al twee weken op een antwoord aan het wachten. Ben ik de enige die dit ironisch vindt?

Annemieke had deze leuke pakjes voor me bij. Zo lief!

Vermits we allebei nog geen Hogwarts brief hebben gekregen ga ik haar een exemplaar van deze pin. Nu kunnen we samen onze eigen magische school oprichten. We zijn alvast met twee maar moeten hoogstwaarschijnlijk zelf les gaan geven en hebben nog geen naam. Hulp is dus zeer welkom.

Naast trein-pech was er tijdens die dag in Breda ook boekengeluk. Bij Latte & Literature verkochten ze nu immers ook het tweede deel uit deze trilogie aan 50% korting. Het eerste deel kocht ik voor 1€ op het Boekenfestijn en deel drie kon ik ook aan 50% scoren. Een koopjes-trilogie dus.

Aha, vandaar dat die zotte ideetjes maar blijven komen

Ik voelde me even Santa’s Little Helper toen ik die avond mijn outfit bekeek.

Na lange tijd kon ik nog eens een keertje doorlezen en las ik dit boek op enkele uren uit.

Onze magische school heeft nog geen naam maar hier is alvast bewijs dat ik wel degelijk een tovenaar ben.

Onverwachts naar een wellness met één van mijn nichten. Waar we gezellig konden bijpraten en vervolgens door middel van een chocolade-coating werden omgetoverd in een Willy Wonka-reep. Ingepakt met folie en al. 🙂

De dag nadien had ik een leuk, ontspannend en lekker dagje met haar zus. Heel fijn maar ik moest toch weer vaststellen dat elke inspanning (zelfs gewoon wandelen) de laatste tijd minder vlot gaat. Oh ja, én ook dat ik geen echte fotograaf ben. Die zou er waarschijnlijk wel aan gedacht hebben om eerst even dat Hufflepuff-pillendoosje te verwijderen. 🙂

Ik ging de plantjes van mijn ouders gieten. Ook het baby-plantje in de kinderstoel. 🙂

Mijn versie van erwtjes doppen.

Er werd nog wat extra post verstuurd. Het bovenste kaartje is voor mijn swapmaatje van de Summer Book Swap. Ik las op haar Facebook dat ze een zware operatie voor de boeg had en wilde haar een hart onder de riem steken. Vermits mijn lootje een visuele handicap heeft werd het een heel tastbare kaart. Ze ziet er dus iets anders uit dan wat ik doorgaans maak. Dankjewel voor de tip Laurie!

en ik kocht een heel handige nieuwe aanwinst bij Söstrene Grene. Nu rolt mijn bol breiwol niet meer uit de zetel en er geraakt niets meer in de war.

Als laatste foto deze oogst na een bezoekje aan mijn ouders hun moestuin. Ik was halverwege gestopt met plukken omdat het gewoon te veel was. Zelf plukte ik 1,7 kg boontjes en mijn broertje plukte er ’s avonds nog eens 1,6 kg. Gelukkig konden we ze uitdelen en moesten we ze niet allemaal in ons eentje verwerken.

15 gedachten over “Foto-update #129”

    1. Hihi, ik moest daarstraks al glimlachen toen ik een melding van jouw reactie binnenkreeg en nu opnieuw terwijl ik ze aan het goedkeuren ben. Ik zie jou daar al liggen. Helemaal ingesmeerd en ingepakt én dan je in alle bochten wringen om aan de chocolade-coating te kunnen likken. Het grappige was dat mijn nicht me nadien haar shampoo had geleend vermits een deel van die coating in mijn haar was geraakt. Een kokos-shampoo met als gevolg dat ik na het douchen een Bounty-reep leek qua geurcombinatie. 🙂

    1. Njammie, ik zag daarnet op Instagram al dat die eerste pompoen is omgetoverd tot een heerlijke soep. Hopelijk beleef je evenveel plezier in de swap als ik. Ik vind het vooral leuk dat je er samen naar kan uitkijken én het is ook gewoon heel tof/spannend om voor iemand anders zo’n pakket samen te stellen.

    1. Dankjewel Annabel! Blij dat ik niet de enige ben die zo’n dingen voorheeft. Ik zag het echt pas toen ik de foto-update aan het inplannen was. Al een geluk dat het een super leuk pillendoosje is. 🙂

    1. Al een geluk dat we ze niet in ons eentje moesten opeten en er een deel in de diepvries kon. Anders kon ik ondertussen waarschijnlijk geen boontjes meer zien. 🙂 Zo’n offline bijpraat-afspraakje is zeker voor herhaling vatbaar wat mij betreft. Misschien een nieuwe jaarlijkse traditie?

    1. Haha, je wil ook voor de Willy Wonka-behandeling gaan. Stel je voor dat het ook nog eens Oompa Loompa’s zouden zijn die je komen masseren. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.