Winnaar: gepersonaliseerd boekjuweel

Naar aanleiding van Emmy’s Boeken Adventskalender kon je tot en met Kerst kans maken op een gepersonaliseerd boekjuweel. Het bekendmaken van de winnaar duurde iets langer omdat we ook op Tweede kerstdag nog een familiefeest hadden maar nu is het dan toch zo ver. Vandaag kom je te weten wie me mag laten weten wat voor boekjuweeltje ik mag gaan knutselen.

Proficiat Sas!

Hopelijk ben je de cadeautjes nog niet beu na de Kerstdagen want je hebt net nog een extra pakje gewonnen.

Bezorg je me in een reactie of mailtje enkele tips voor jouw gepersonaliseerde boekjuweel? Je favoriete kleur, interesses, of je er wel/niet je naam in verwerkt wil zien, …

Je adres wil ik uiteraard ook graag hebben. Dan probeer ik je prijs zo snel mogelijk te knutselen en verzenden.

2 gedachten over “Winnaar: gepersonaliseerd boekjuweel”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.