Screenshots tonen aan dat #5

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. Nu denk ik wel dat ik dat kan ontkennen maar ik begrijp ergens wel dat dat jullie reactie zou zijn. Het zijn trouwens ook grotendeels screenshots van tweets en reacties die je in dit lijstje kan terugvinden en elk van hen toont iets aan …

Dat ik blijkbaar wat beter naar het gerommel van mijn buik ga moeten luisteren

dat katten echt overal in kruipen

dat omgekeerde psychologie nog blijkbaar uitstekend werkt

dat sommige mensen gelukkig nog steeds met humor reageren op al die miserie

dat de echtgenoot grapjes voor zijn Potterhead-echtgenote verwerkt in het script dat er voor zorgt dat ik regelmatig een backup van mijn bestanden kan maken

dat ik vrij goed ben in het nep-winkelen. Die groenten zien er precies heel interessant uit, zo’n gefocuste blik

ik de weken (ok, maanden) voor het verschijnen van Witte Kaarten vrijwel overal de titel van dat boek als antwoord gaf wanneer men vroeg naar welk boek ik uitkeek.


dat je onverwachts complimentjes kan ontdekken wanneer je ergens een reactie wil achterlaten. Dankjewel Annelies en Katrien! xxx

dat zelfs Pinterest door heeft dat ik last heb van Potteritis

mijn reactie op Gini Koch’s oproep bewijst dat ik blijkbaar verdacht goed ben in het bedenken van namen voor planeten en aliens. Ik ben beniewd of één van die namen in een volgend Kitty Kat-boek zullen opduiken.


Dat Supernaturalfans goed overeen komen.

dat ik soms een helder momentje én goede ideëen heb

dat ik blijkbaar nog veel vaker mijn Hufflepuff-liefde met jullie mag delen. Ik dacht immers dat ik dat misschien al iets te vaak deed maar blijkbaar is dat niet het geval. 🙂

Zo leuk, wanneer mensen je boekige grapjes begrijpen én je niet vreemd aanstaren

Dat de tweets van Kathleen vaak hilarisch zijn. Nu ja, ik zit ze zelf toch regelmatig glimlachend te lezen. Haar blogposts trouwens ook. Deze screenshot bewijst meteen ook dat ik nog wat achter sta met het delen. Beebje is ondertussen immers al geboren én een pak groter dan een chihuahua.

Dat ik steeds meer hervertellingen van Beauty and the Beast blijf ontdekken maar geen flauw idee heb wanneer ik ze ooit allemaal ga kunnen lezen.

6 gedachten over “Screenshots tonen aan dat #5”

    1. Wel grappig dat ik die foto’s af en toe nog ergens zie opduiken. Dit keer ging het ook effectief om een post van de Zuidrand zelf.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.