Foto-update #95

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik werd tante en mag dus nu WEL mijn baby-projectjes met jullie delen zonder de verrassing te verpesten.

We gingen naar een optreden van een brass band en op de één of andere manier leek onze hoek van de zaal zo goed als leeg te zijn terwijl ze verder goed gevuld was. (Nee, we hadden geen look gegeten!)

Ik moest meteen aan Joany denken toen ik in Gent dit boek tegenkwam.

Onze lieve buren hadden een verrassing voor manlief. Yoda kreeg uiteraard meteen een plekje in de kast.

Afgelopen Zondag stond ik in de Zondag. Nee, er zit geen typfout in de vorige zin. In onze regionale editie stond een bijlage over de Zuidrand én blijkbaar hadden de samenstellers van die bijlage deze foto uitgekozen om de eerste bladzijde te sieren.

Hoog tijd om mijn knutselknoopjes nog eens te sorteren (een mens moet wat wanneer je niets actief mag doen door de hitte).

Ons schaduwrijk leesplekje was erg populair. Als je even naar binnen ging om bij te tanken was de kans dan ook groot dat je je plekje kwijt was.

Ik weet dat deze foto al gedeeld werd op Facebook, Twitter én zelfs in de terugblikpost rond de Blossom Books Readathon maar … ik vind hem eigenlijk wel leuk dus ik deel hem gewoon NOG eens. Eigenlijk is het vooral heel leuk om hem aan mijn oma en moemoe’s te laten zien vermits die dan gegarandeerd vragen wat ik op mijn gezicht heb gesmeerd én vervolgens zeggen dat ik toch mooier ben zonder lipstick. 🙂

Probleemoplossend denken wanneer de droogkast het na 15 jaar begeeft en je droogrek niet groot genoeg is. Alleen voor het beddengoed moet ik nog een oplossing bedenken. Uiteindelijk bleek de douchecabine daar perfect geschikt voor te zijn.

De leukste attenties zijn lief en onverwacht. De dag dat we 17 jaar samen waren zag ik plots een onbekende Forever Friends beeldje op de kast staan. Ik stuurde een berichtje om manlief te laten weten dat ik het een super lief cadeautje vond én toen bleek dat er vier beeldjes doorheen het huis verstopt waren. Ik voelde me dus meteen terug een kind dat op zoek mocht naar paaseieren.

Ik hou ontzettend veel van sushi maar mijn echtgenoot is er niet gek van. Gelukkig kan je bij de sushi in ons dorp ook andere zaken bestellen. Sushi en dim sum voor mij dus en Runds Teriyaki en loempia’s voor hem.

Toen ik donderdag even in het natuurreservaat kwam (de schaduw van de bomen doet echt deugd met deze hitte) en dit beeld zag kon ik het niet laten om er een foto van te maken. Ik dacht vroeger steeds dat daar speciale filters en dergelijke aan te pas kwamen maar blijkbaar is een heldere hemel en fel zonlicht voldoende.

Een gezonde snack die ook nog eens mooi bij mijn outfit past. Berrylicious!

Hoogtijd om nog eens aan het knutselen te gaan en een gepersonaliseerde verjaardagskaart te maken voor de jarige pianist.

En taart! Ah ja.

15 gedachten over “Foto-update #95”

 1. Proficiat tante Liesbet! Viktor zal al het lekkers in je keuken wel vlug weten vinden 😉
  En ook proficiat aan de jarige pianist!

  1. Hihi, merci! De gelukwensen zijn ondertussen al overgebracht. Ik ben momenteel zelfs aan het genieten van een privé-pianoconcertje. 🙂

 2. Wat een heerlijke samenraapsels alweer Liesbet. Ik kan me in heel veel terugvinden zoals de koelte opzoeken bij te grote hitte, creatief bezig zijn (mooi kaartje en erg origineel!) en het zoeken naar praktische oplossingen bij pech (wat goed gevonden met die kapstokken!). Bij ons stond dit artikel niet in de Zondag (jammer). Doch wel knap van jou, een pluim!

  1. Echt rustgevend hé. Al durf ik er na de reactie op de insectenbeten niet echt meer gaan wandelen. Eerst moet ik toch maar eens naar de apotheker voor een spray tegen de insecten. Zo’n infectie achteraf is immers minder rustgevend.

  1. Dankjewel! Het was maar een gewone frangipanetaart hoor. De favoriete taart van manlief is nu niet meteen fotogeniek. 🙂

 3. omg wat is je baby-project leuk zeg!! Je bent toch altijd zo heerlijk creatief, love it! – en natuurlijk nog gefeliciteerd!!

  En wat super leuk om jezelf zo terug te zien in de Zondagse krant!!

  Ik heb ook een keer een poging gewaagd om een foto te maken met een cover waar een half gezicht op stond en ik de rest opvulde. Vind die foto’s altijd erg grappig om te zien. De jouwe is ook erg goed gelukt!

  En wat je man gedaan heeft met het verstoppen van die beertjes is zo leuk he! Echt lief van ‘m.

  Ik ontdekte afgelopen week weer voor het eerst de kersen bij de Albert Heijn en heb ondertussen mijn tweede bakje vna 500g al in de ijskast klaar staan hehe. Wat is het toch heerlijk <3

  1. Merci lieve Melissa! xxx Die bookface-foto’s zijn echt superleuk om te zien én om te maken. Ik vind het nog knapper wanneer ze het met twee personen tegelijkertijd laten uitkomen. De kersen zijn hier ondertussen alweer op maar nu ligt er een watermeloen klaar. Njammie!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.