Facts About Me #9

facts-about-meHet leek me een leuk idee om nog eens wat persoonlijke feiten met jullie te delen. Het is immers alweer sinds augustus geleden dat ik hier wat persoonlijke zaken met jullie deelde. Dit keer doen we het trouwens een beetje anders. De afgelopen maanden deed ik immers verschillende FB-testjes en sloeg de resultaten op om deze later aan jullie te tonen.  Beschouw deze editie van Facts About Me dus maar als de ‘net-iets-minder-betrouwbare-feiten’ – editie. 😉

Geloofwaardig of niet … hier word ik alleszins super happy van

en als ik er een paarse draak aan over kan houden dan wil ik die geloofwaardigheid vanaf nu sowieso non-stop door de vingers zien. (negeer dus even het feit dat ik straks plots geen prinses meer ben maar …

een reading-ninja! (nu weten jullie meteen ook waarom ik die hashtag soms onder mijn intstagramfoto’s plaats) …

een genadeloze én vooral lichtjes gestoorde tegenstandster met een valse kakelende lach

Komt me goed uit want dan kan ik gewoon alle boeken die ik wil lezen tot mij roepen. Accio Books!

Ik begin stilletjes aan de indruk te krijgen dat ik er volgens heel wat stoerder uit zie als in werkelijkheid

Bwa, George Clooney mogen ze houden, die foute spelling zien we net als de geloofwaardigheid even door de vingers maar dat stukje van in Engeland wonen wil ik wel behouden.

Blijkbaar houdt lezen me jong …

Ik deelde het resultaat op Facebook, maar de test komt wel degelijk van Pottermore. Die test zijn uiterst betrouwbaar – er bestaat dan ook geen twijfel over het feit dat ik een super schattige patronus heb.

Als dat middenste klopt dan wordt het toch wel echt tijd dat die postuilen eens in gang schieten hoor.

De nederlandse variant van deze test ziet er plots wat anders uit. Facebook houdt het bij Slythering ook al toont Pottermore toch wel degelijk aan dat ik in Hufflepuff zit.

Ik heb zelfs een eigen Gang op Hogwarts. Woehoe!

Geen Dean te bespeuren, maar vermits er bij Emmy ook geen Cas te vinden was hebben we deze test een tijdje geleden al afgekeurd. 😉

Ik kan jullie bij deze zelfs laten weten op welk snoepgoed ik lijk. Daar zitten jullie ongetwijfeld al een eeuwigheid op te wachten. 🙂

Wat denken jullie … is deze variant op Facts about me voor herhaling vatbaar? Ik heb hier alleszins nog enkele opmerkelijke resultaten voor julle klaarliggen.

4 gedachten over “Facts About Me #9”

  1. Jeetje, dat je aan al die testjes meedoet. Ik ben zelf altijd bang dat al die resultaten op mijn tijdlijn verschijnen, dus sla ik ze maar over….

    1. Er wordt aan het einde van zo’n test steeds gevraagd of je het resultaat wil delen. Heel af en toe doe ik dit maar meestal maak ik gewoon een screenshot en bewaar ik die voor een blogpost als deze. 😉

  2. Leuk om te lezen!
    De meeste heb ik ook gedaan, maar ik heb er geen screenshot van gemaakt, dus ik weet niet meer wat ik precies was.
    En bij jou ben ik blijkbaar de vrouwelijke Dumbledore, the wise headmaster 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.