Aanwinsten augustus 2016

aanwinstenDe voorbije twee maanden werden er heel wat nieuwe boeken aan mijn privé-bibliotheekje toegevoegd. In juli had ik daar dankzij mijn verjaardag een goed excuus voor. In juni kon ik dan weer enkele koopjes op de kop tikken én tja … een boekenverkoop in de plaatselijke bibliotheek is nu eenmaal moeilijk te weerstaan. Vermits ik toen slechts twee boeken mee naar huis nam vind ik nog steeds dat ik het er goed van af heb gebracht. Lees gerust verder wanneer je benieuwd bent naar de boeken die ik in augustus binnen kreeg.

laatsteaanwinst

Fantastic Beasts and where to find them – J.K.Rowling

 Harry Potter & the cursed child

Het eerste boek kocht ik toen ik met twee vriendinnen in Brussel was en hierdoor voor het eerst het Brusselse filiaal van Waterstones kon bezoeken. Op Harry Potter & the cursed child dat ik in pre-order had besteld bij The Book Depository heb ik eigenlijk nog vrij lang moeten wachten.

20160825_171533

 Bound to Darkness – Lara Adrian

Het dertiende boek uit de Midnight Breed-serie kwam dan weer sneller aan. Nu ja, vrij snel nadat ik het besteld had. Ik heb echter vrij lang gewacht tot de prijs een beetje gezakt was en ondertussen is het vervolg alweer op komst.

Wicked appetite – Janet Evanovich

Ook het bovenstaande boek is een Kringloopwinkel koopje. Dit keer ééntje uit het Spit in Leuven. Een andere winkel dus maar de prijs is hetzelfde. Slechts één euro voor deze paperback van Janet Evanovich die ik nog niet eerder las.

Godin van nature – P.C.Cast

Dit boek kon ik niet laten liggen toen ik het bij een Kringloopwinkel voor slechts 1€ zag liggen. Het is mijn minst favoriete boek uit de Partholon-serie en daarom had ik het nog niet aangeschaft. Voor dit bedrag kon ik het echter niet nalaten om de trilogie te vervolledigen.

20160825_171626

Daarnaast kreeg ik ook enkele nieuwe recensie-exemplaren toegestuurd waarvan jullie hopelijk zo snel mogelijk een recensie kunnen verwachten op Zwartraafje.

Ademloos – Jennifer L.Armentrout

Voor altijd in mijn hart – Bella Andre

Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray

20160825_171652

Daar heb je vrienden voor – Astrid Harrewijn

Superfood voor familie en vrienden – Jamie Oliver

20160829_100001

Dankzij een boekenruil kan ik binnenkort ook deze boeken van Paulien Cornelisse een keertje lezen.

Taal is zeg maar echt mijn ding – Paulien Cornelisse
En dan nog iets – Paulien Cornelisse

kringloopvondstaug2016

Een last-minute Kringloopwinkel-dagje (jaja, twee op één dag) leverde me ook nog deze drie aanwinsten op:

Wolf Pact – Melissa de la Cruz
Just in case – Meg Rosoff
Ware liefde en andere rampen

Wat is jullie favoriete aanwinst van de afgelopen maand?

9 gedachten over “Aanwinsten augustus 2016”

 1. Tienduizend Hemels boven jou is bij mij ook door de brievenbus gevallen <3 ik kan niet wachten om dit boek te lezen!
  Nog een tip voor de boeken van Paulien Cornelisse: lees ze niet allebei achter elkaar door, want dan gaat het je op een gegeven moment echt tegenstaan. Tenminste, dat was bij mij zo.

 2. Wat een leuke aanwinsten! Ik was zelf helemaal gelukkig met Harry Potter and the Cursed Child. Heb ‘m binnen twee dagen uitgelezen. Voelde weer als vanouds! Verder ben ik heel blij met Belgravia van Julian Fellowes, Slade House van David Mitchell en Murder on the Orient Express van Agatha Cristie. De laatste drie moet ik nog lezen, maar dat is wel alvast een mooi voornemen voor september.

  De boeken van Paulien Cornelisse heb ik al een aantal keer zien liggen en roepen toch wat interesse op. Veel plezier alvast!

 3. Mijn enige – en dus ook favoriete 😉 – aanwinst van augustus was After you van Jojo Moyes, die ik onmiddellijk gaan halen ben nadat ik Me before you uitlas. Daar kon het weliswaar totaal niet aan tippen, maar desondanks heb ik het wel graag gelezen.

  Ben wel benieuwd naar die nieuwe Harry Potter, al ga ik hem waarschijnlijk wel in het Nederlands lezen. Ik weet het, pure heiligschennis 😉 en eigenlijk ook wel tegen mijn principe om boeken zoveel mogelijk in de oorspronkelijke taal te lezen, maar aangezien ik de andere boeken als kind in het Nederlands kreeg / kocht, wordt het anders waarschijnlijk nogal verwarrend met de namen van personages enzo.

 4. Alle Engelse kringloopboeken zien er heel leuk uit!
  Nog meer boeken in je boekenkast die ik op termijn eens wil lenen om te lezen 😉 Ik ga echt een week per maand moeten uittrekken om Liesbet-boeken te lezen!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.