Foto-update #71

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

zomers-dessert-bevrozen-fruit

Af en toe zet ik Are To Eat Too aan het werk. De afgelopen twee weken maakte ik bijvoorbeeld een zonnig dessertje door bevrozen bosbessen te mixen met een beetje zoetstof en light room. Binnenkort ga ik die zeker ook nog eens in een kersen -en een frambozenvariant maken.

hazelnoot-chocoladepasta

Ook deze zelfgemaakte hazelnoot-chocoladepasta werd nog eens bereid. Nu gaan jullie waarschijnlijk denken dat ik die beter kan overslagen indien ik graag wat smaller wil zijn maar eigenlijk is hij veel gezonder dan die uit de supermarkt. Noten, rauw cacaopoeder en een klein beetje ahornsiroop. Hij heeft bovendien zoveel smaak dat je maar de helft nodig hebt van wat je anders op je boterham zou smeren.

poster-alice-through-the-looking-glass

Eindelijk kon ik Allegiant in de cinema gaan zien. Ik weet nog steeds niet goed wat ik van de film moet denken maar ik was wel heel gelukkig met deze poster in de gratis Filmkrant. Dat ik het meeste genoot van het leuke gezelschap en die mooie poster zegt waarschijnlijk wel wat over mijn Allegiant-ervaring.

20160518_194047

Mijn lieve schoonmoeder liet onverwachts wat leuk leesvoer achter in de brievenbus.

20160519_091335

Voor de Twitter-volgers … dit is het bewuste jurkje waar ik helemaal happy van werd. Plots paste ik immers in een small terwijl ik (jammer) genoeg geen grammetje ben afgevallen.

20160520_131120

Zoals elke maand (na al die jaren is het echt wel een traditie geworden) schreef ik ook in mei een nieuwe Amnesty brief. Deze brieven doen me steeds opnieuw beseffen hoe goed we het wel niet hebben.

20160523_201049

Ik probeerde een recept voor rijsttaart uit. Voor alle duidelijkheid … de rijsttaart was voor de echtgenoot. Voor mij was er fruitsla.

20160524_093612

Opnieuw onverwachte post maar dit keer van de tante van mijn echtgenote die bij het lezen van dit lijstje aan me moest denken. Superlief dat ze het dan ook nog eens kopieert en per post verstuurd.

20160525_192144

Wat nieuwe recepten betreft beperkte ik me niet tot rijsttaart. Ook deze vegetarische bloemkoolcurry met ondermeer kikkererwten, ananas en kokosmelk werd uitgetest. Voor de geïnteresseerden … het recept kwam ik tegen in Allerhande. Waarschijnlijk zal je het dus ook kunnen terugvinden op de site van A.Heijn.

20160525_104353

Ondertussen is #dagboekmaand ten einde maar ik wil dit dagboek zeker blijven bijhouden. Het lijkt me een heel leuke manier om herinneringen te bewaren.

20160524_153039

Toen de nieuwe kaartjes van Bond Zonder Naam aankwamen wist ik meteen welke mijn favoriet was.

5 gedachten over “Foto-update #71”

  1. Hier krijgen we nu ook die BZN kaartjes toegestuurd, de éne keer vind ik de spreuken al beter dan de andere :-). Die hazelnoot chocopasta ziet er wel verrukelijk uit, receptje? En Libelle wordt hier ook regelmatig verslonden, ik vind er altijd wel ìets interessant in.

  2. Wat een leuk foto verslag! Het bosbessen toetje ziet er heerlijk uit, perfect voor dit warme weer. Ook de rijsttaart ziet er goed gelukt uit, hmm heerlijk maar helaas niet zo gezond nee 😛

  3. Mooi kleedje! Jammer van Allegiant, al ben ik wel blij dat je de poster van Through the looking glass fotografeerde: ik wil die graag zien, maar was vergeten dat hij al in de cinema is 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.