Foto-update #70

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

bredamei2016Ik genoot samen met mijn nichtje van een gezellig en zonnig dagje Breda. Lekker eten, uitgebreid bijpraten, even dag gaan zeggen bij Lieke, … echt een heerlijke dag. Oh ja, we gingen uiteraard enkele van de tips uitproberen die sommige van jullie me gaven. Doppio en Bagels & Beans werden alvast getest en goedgekeurd.

bladwijzers-de-selectieDe magnetische boekenleggers van Blossom Books kon ik jammer genoeg niet vinden. Deze knappe bladwijzers dan weer wel. Nu nog de tijd om De Selectie te lezen.

post-pakketten

Soms lijkt de postbode wel mijn persoonlijke dealer die af en toe voor onmisbaar leesvoer zorgt – dit keer waren het echter niet enkel boeken …

funkodollsmei2016maar ook deze leuke Funko Dolls die ik al een tijdje zocht. Bovendien gaven ze me het perfecte excuus om de indeling van mijn boekenkasten nog eens aan te passen.

funkodollshpJammer genoeg brengt Hermione’s zware hersenmassa haar uit evenwicht waardoor ze steeds omvalt. Ik heb dan maar wat dubbelzijdige tape als Petrificus Totalus toegepast maar spijtig
genoeg blijft ze nog steeds omvallen. Zelfs het dreigement ‘Als je nog één keer omvalt haal ik je uit de bibliotheek!‘ had GEEN effect.

harry-potter-plank

Tijdens die reorganisatie kregen ook mijn Harry Potter-boeken een nieuw plekje. Ik vind het veel leuker nu je die Timeturner echt open ziet hangen. Ondertussen zien de kasten er weer helemaal anders uit – een nieuwe Shelfies-reeks of rondleiding-filmpje zou dus geen slecht idee zijn.

kaartjesmei2016Ik maakte weer enkele nieuwe kaartjes.

20160506_152310

Het allereerste ijsje van 2016 …

20160509_160422

werd enkele dagen later al snel opgevolgd door een frozen yoghurt (mét stevia en aardbeien – vrij gezond dus wanneer we gemakshalve even die stukjes Oreo negeren)

highteaLojolaIk gaf mijn nichtje een High Tea bij Lojola cadeau voor haar verjaardag. De eventuele gewichtstoename neem ik maar even voor lief. Je moet toch iets over hebben voor je vriendinnen hé. 😉

 

10 gedachten over “Foto-update #70”

  1. Wat stom dat Hermione steeds omvalt, als ze zo vervelend blijft doen zou ik haar gewoon écht wegsturen uit de boekenkast.. Ik weet wel een opvoedkamp voor slechte tovenaars en heksen in Gent haha 😛

  2. Frozen yoghurt <3<3<3
    Ik maakte vorige week zelf een soort sorbet met mango. Bevroren mangostukjes blenderen met platte kaas en een beetje honing/ahornsiroop et voila! Heerlijk!

    1. Ik ben van plan om zelf een keertje frozen yoghurt te maken. Waarschijnlijk met Griekse yoghurt en diepvries-frambozen. Eerder deze week maakte ik al wel een ijskoud fruit-dessertje door bevrozen bosbessen in de keukenrobot te vermalen met een beetje canderel en light room.

  3. Altijd leuk zo’n foto update. Boekenleggers krijg ik meestal en ik lees ook al eens op m’n e-reader. Zo’n zoete zonde af en toe kan zeker eens smaken, zeker weten :-).

    1. Ik kon hem maar niet vinden op beurzen maar gelukkig wel bij Archonia. Het is wel de ‘gewone’ versie, dus niet de vrij unieke die licht geeft in het donker.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.